Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Зашто никогаш не признавате кога ќе свршите и зашто воопшто мислите дека ние тоа не го приметуваме.?
Јас сум сигурна дека дечко ми знае многу добро кога ќе свршам, не гледам зошто по ѓаволите да го кријам тоа. А и не познавам девојка која го крие o_O
--- надополнето: Dec 12, 2011 1:20 AM ---
Како да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?
Ако некој ми предложи сељачки (цуцо, мацо, срц, женцка) ќе го одбијам па што сака нека биде. Насмевка многу подобро влијае, а и најнормален муабет. Како што вие сакате да ловите, сакаме и ние. Некој што туку така можеме да го плеснеме, или се пали како млад мајмун... не е баш атрактивен :)
--- надополнето: Dec 12, 2011 1:22 AM ---
Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау
Јок. Треба да игра на картата ,, не сум заинтересиран,,. И да, да не спиел со пола град. Колку што тебе ти е атрактивна комшиката што спиела со сите, освен со тебе, толку и на нас типот што спиел со секоја.....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Лејдис :) Дали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Лејдис :) Дали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.
Да, но само ако е еден ден :) Нејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Да, но само ако е еден ден :) Нејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.
Во моментов солзи ми течат од смеење :pos: Ти си шлакната и крај :)(y)

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148

ке си легам цел ден "љубави ај едно кафе", а што ке вечеравме денес и на крај еј зашто макарони баш ми се јадеа шпагети и пресолени ти беа:mad::mad:
на крај ке си подремнам и па ке си легнам-)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?

што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е
Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам! :)

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам! :)
па едното го имам другото не сигурно ке го барам тоа што го немам;)

Д

Данлош Чехонте

Гостин
1. Дали сте дозволиле секс у менструација?
-ако сте дозволиле дали е болно или ... ?
2. Дали некоја од вас имала у вечер над 14 пати секс?
-ако сте имале дали е мачно или ... ?
3. Кога се бањате после секс, си ја миете со посебни препарати или сапун да рине внатре?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ептен сакам. За да одморам. Не ме сфаќајте погрешно одма, не мислам дека сте глупави, него тоа се однесува дека кај машките црното е црно, белото бело, синото е сино. А жените, меѓу кои спаѓам и јас, све живо мора да анализираат. Ако дојдат сепак до заклучок дека белото е бело, мора да се дознае зошто белото е бело. И тоа понекогаш (читај најчесто) изморува. Машките се поедноставни (освен исклучоците кои секако јас ги знам, инаку не иде) и водат поедноставен живот и сакам бар на еден ден и јас да имам таков живот. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom