Cheross
COOL BOY
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 381
ех кој ги гледат тогаш...а исто ета едниот та другиот..само кој разбират.Зш ко ќе ви кажит некој дека ве свиѓат се вивнувате во облаци и сте тешко достапни ?
ех кој ги гледат тогаш...а исто ета едниот та другиот..само кој разбират.Зш ко ќе ви кажит некој дека ве свиѓат се вивнувате во облаци и сте тешко достапни ?
Тоа е вистина ама не значи дека важи само за девојчињата туку важи и за машките од било која страна да биде кажано веднаш се појавува горделивост и важност види ме некој ме допаѓа наместо да се радуваш ти го дигаш носот.Зш ко ќе ви кажит некој дека ве свиѓат се вивнувате во облаци и сте тешко достапни ?
И после одма по4виш да ја пејш песната интелект:Тоа е вистина ама не значи дека важи само за девојчињата туку важи и за машките од било која страна да биде кажано веднаш се појавува горделивост и важност види ме некој ме допаѓа наместо да се радуваш ти го дигаш носот.
3-4 патиКолку пати мастурбирате у текот на една недела... ?
Кога ќе престанете да прашуватеprasanje do zenite: Koga ke go izvadite zborceto NE od vasiot recnik?
Лезбејки, duuuuh!шо ве пали повеќе - лезбејки или педери ?
ни едно ни другошо ве пали повеќе - лезбејки или педери ?
Oдли4ен одговор..ни едно ни друго
Тебе па ништо не те пали ..ни едно ни друго
јас си имам кој да ме пали, не се секирај за менеТебе па ништо не те пали ..
спачек од 67маТебе па ништо не те пали ..
А не ни мастурбира...........Тебе па ништо не те пали ..
Oкеј, океј, дубоко се извињавам ..јас си имам кој да ме пали, не се секирај за мене