Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
земeте вие по долна облека шетајте па ќе видите why;)

28vd7yc.jpg

Имам дугар што гол се има шетано низ ГТЦ. Ја немам муда за тоа. xD Али за по гаќи... Anytime you want! :)

зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???

зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???

Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).

Женишта,кога ја бричите,оставате landing strip или скроз све иде?:D :P
Секоја различно де, некоја се бричи, друга се депилира, некоја остава елка за нова година, четврта цела ја мазнуе, ехеееее милион опции :pipi:

Зошто не знаете да чувате тајна!?

Шо и кого си го замислувате кога мастурбирате т.е. го редите цело маало и све живо на што ќе ви текне, или се концентрирате на една личност!?

Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).

Еве твој пријател не мора да е толку близок али си имате муабет, и онака у лајт муабет ти се смешка и ти вика ау трајанке види шо убави цицки имаш.

Незнам што е тука вулгарно не ве разбирам.

1. Не генерализирај.
2. Зависи, секогаш различно. Ако е исто не би било интересно нели?;)

Пепси, во таков случај не знам зошто би се налутила девојката, веројатно се срами од својата сексуалност, нема самодоверба и мисли дека се подбиваш со неа.

ja cenime mnogu, no se prajme demek ne e vazno toa :P

Брат такви комплименти не дека не ги ценат туку се кажуваат на поинаков начин.И не давај на девојка комплименти за нејзината убавина,давај и за тоа што носи,како ја прави косата дека никој не забележал претходно итн.

Зш ко ќе ви кажит некој дека ве свиѓат се вивнувате во облаци и сте тешко достапни ?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom