Мажите прашуваат, жените одговараат

П

Пепси_

Гостин
зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???

Член од
22 август 2011
Мислења
44
Поени од реакции
18
зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???
Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Женишта,кога ја бричите,оставате landing strip или скроз све иде?:D :P
Секоја различно де, некоја се бричи, друга се депилира, некоја остава елка за нова година, четврта цела ја мазнуе, ехеееее милион опции :pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.949
Поени од реакции
12.553
Зошто не знаете да чувате тајна!?

Шо и кого си го замислувате кога мастурбирате т.е. го редите цело маало и све живо на што ќе ви текне, или се концентрирате на една личност!?

П

Пепси_

Гостин
Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).
Еве твој пријател не мора да е толку близок али си имате муабет, и онака у лајт муабет ти се смешка и ти вика ау трајанке види шо убави цицки имаш.

Незнам што е тука вулгарно не ве разбирам.

Член од
22 август 2011
Мислења
44
Поени од реакции
18
1. Не генерализирај.
2. Зависи, секогаш различно. Ако е исто не би било интересно нели?;)

Пепси, во таков случај не знам зошто би се налутила девојката, веројатно се срами од својата сексуалност, нема самодоверба и мисли дека се подбиваш со неа.

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
ja cenime mnogu, no se prajme demek ne e vazno toa :P

S

Stef Bachatero

Гостин
Брат такви комплименти не дека не ги ценат туку се кажуваат на поинаков начин.И не давај на девојка комплименти за нејзината убавина,давај и за тоа што носи,како ја прави косата дека никој не забележал претходно итн.

F

FuckYouAll

Гостин
Зш ко ќе ви кажит некој дека ве свиѓат се вивнувате во облаци и сте тешко достапни ?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom