Џони.
Не е Џони.
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 1.554
- Поени од реакции
- 1.037
земeте вие по долна облека шетајте па ќе видите why
Имам дугар што гол се има шетано низ ГТЦ. Ја немам муда за тоа. xD Али за по гаќи... Anytime you want!
земeте вие по долна облека шетајте па ќе видите why
Искрено иако сум женско ни јас ова не го разбирам исти к*рац ми е
Јас ко ќе одам наплажа по гаќи или боксерки не одам........земeте вие по долна облека шетајте па ќе видите why
valjda deka e UNDER wear,a bikinivo e kao demek WEAR
Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???
Секоја различно де, некоја се бричи, друга се депилира, некоја остава елка за нова година, четврта цела ја мазнуе, ехеееее милион опцииЖеништа,кога ја бричите,оставате landing strip или скроз све иде?
Еве твој пријател не мора да е толку близок али си имате муабет, и онака у лајт муабет ти се смешка и ти вика ау трајанке види шо убави цицки имаш.Не е дека не ја цениме искреноста, туку ако некој од нигде-никаде ти го кажува тоа паѓа глупо по малку(барем мене ми е така). А инаку комплименти никако не се на одмет, само да се на место( и да не се премногу вулгарни секако).
ja cenime mnogu, no se prajme demek ne e vazno toaзошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???
Брат такви комплименти не дека не ги ценат туку се кажуваат на поинаков начин.И не давај на девојка комплименти за нејзината убавина,давај и за тоа што носи,како ја прави косата дека никој не забележал претходно итн.зошто не ја цените искреноста кај машките ? на пример кога ќе ви кажат искрено и добронамерно "што убав газ имаш" или пак "имаш добри цицки" ???