Мажите прашуваат, жените одговараат

I

Iblis

Гостин
Мене па една професорка од средно ми кажа:"оти да биде едноставно, кога може да биде сложено".
Од тогаш многу работи ми се појасни...

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кои ние? сам сум :)))
Значи се на свое место. Ама кога се комплицираат некои непотребни ситници и од ништо нешто се прави ... за тоа поточно ми беше прашањето, е тоа не е интересно :)
И не знам од каде тоа дека ако е отворена и директна е лесна?
Со „Вие“ мислев на машките во глобала :)

А за последното, сум праела муабет со неколку машки за тоа и повеќето велат дека девојката, ако е отворена, не им е голем предизвик и немора многу да се трудат околу неа, па брзо им здосадува.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Со „Вие“ мислев на машките во глобала :)

А за последното, сум праела муабет со неколку машки за тоа и повеќето велат дека девојката, ако е отворена, не им е голем предизвик и немора многу да се трудат околу неа, па брзо им здосадува.
Нојс, нојс. Друг пат не ги слушај тие машки :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Што е финтава со она ПМС период (така беше ваљда) нон стоп сте агресивни или депресивни или без причина се дерете.... дали сварно има нешто во тоа или само ви е како изговор и навика :)

значи у тој период те боли стомак, те боли кичма, градите ти се подуени, цело време си напета- леле ајде нека помине периодов + хормони.... епа да те прашам дали ти нема да бидеш агресивен

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?

Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?
Всушност не растат, туку се надувуваат :icon_lol: мислам дека е ради млечните жлезди (може грешам), а вистина е дека ни се сака повеќе, ама не првите ден два :wink:

Зашто кога возите не се вртите лево/десно?
Епа ова не е генерално прашање за жените, јас на пример обавезно гледам и лево и десно, а у принцип женските се многу претпазливи возачи, што дури и ме нервира пошто возам како маж, (ова мажи ми го кажале да се разбереме) и од мое богами долгогодишно возачко искуство ќе ти кажам дека повеќе мажите не се вртат уопште, влага ич не му чуе, да бев маж секој ден ќе се млатев по улициве, сеа се задржувам на среден прст само :icon_lol:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
До жените што носат штикли: Дали носите штикли за да ги сокриете големите стопала или да го успорите нивното растење?
Чисто да знам од практични причини, можеби ќе искористам нешто за моите 45 број стопала.
Однапред Ви благодарам

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
До жените што носат штикли: Дали носите штикли за да ги сокриете големите стопала или да го успорите нивното растење?
Чисто да знам од практични причини, можеби ќе искористам нешто за моите 45 број стопала.
Однапред Ви благодарам
Ништо од тоа. Штикли се носат за визуелно да се издолжат нозете и да се „крене“ задникот.

За големите стапала, try this http://rarepics.wordpress.com/2008/01/18/chinese-women-with-very-small-feet/ :tv:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
А зошто ви растат цицките кога имате ПМС?

Вистина ли ви се 'сака' повеќе кога имате добиено?
Не растат, туку се дуваат и болат, поради високиот прогестерон.
Тоа е знак дека тој циклус имало овулација.

Ни се сака повеќе откако ќе заврши и кога ќе почне да расте естрогенот.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Што ќе правите доколку ви се скрши штиклата во сред град?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.646
Поени од реакции
34.067
Ќе му даде, онака, на сред центар. Duuh.

Kajgana Shop

На врв Bottom