- Член од
- 3 јануари 2023
- Мислења
- 9.152
- Поени од реакции
- 5.740
хочу пичку братеееееееееееее
хочу пичку братеееееееееееее
AHAHHAHAHAHAHAHA bash za ova mislev
Иди на преглед. Озбилно ти викам.Маж без жена е изгубен случај.
Тоа е бруталната вистина, кој како сака нека си сфати.
Имаш ли девојка?Иди на преглед. Озбилно ти викам.
Што им фали на феминистките?????Јас ја заљубив мојата ЖЕНА, и таа ме љубеше мене, не од корист... од голтар нема никој корист. НИКОГАШ не би можел да заљубам ФЕМИНИСТКА, зошто НИКОГАШ не би ми се дигнал во животот повеќе.
Не би се расправал на таа тема, си кажав мое мислење и тука е крајШто им фали на феминистките?????
Ти би тутурутка некоја
Значи ако не е феминистка, ондак е тутурутка?Што им фали на феминистките?????
Ти би тутурутка некоја
Точно од оваа причина не сакав да се расправам понатака...Значи ако не е феминистка, ондак е тутурутка?
Бреј.
Какфа сурутка си ти, сс логику боза и постови јува.
Сфето тројстфо у најгадни пијалоци.
Да не мислеше да се кандидираш? Одма да ти кажам да не се мачиш.Имаш ли девојка?
А ти нешто како феминистка си и се пронајде у муабетот ?@paralelni svetovi како сфати дека ја навредувам твојата жена...ни на крај памет не би се осудила да направам такво нешто. Ти ги навреди феминистките ако гледаме така...но извини, јас никаде твојата жена не ја спомнав....
Автоматски споено мислење:
Мене ми делува дека овие што наводно не им требаат жени немаат ни "помирисано" вагина,а не па да ги раздаваат по луѓеБи било фино на оние мажи на кои не им требаат жените, да ги препратат истите кон мажи кои имаат потреба од жените...
Секому своето, така би било најправедно
Оние кои немаат потреба од нешто, треба да го отстапат на оние кои имаат потреба од истото - не да се крева врева како „на ниту еден маж не му треба жена“