МРТВ - Македонска радио телевизија

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Кај што ја има МРТ 1 на обична антена ја има и МРТ 3, премногу галама за ништо. Повеќе би требало да се критикува кон содржината на МРТ 3 која е само репризи од поминати натпревари. Па кој гледа побогу реприза на уметничко лизгање од Олимпијада ? Наместо да пополнуваат програма со некои спортски студијски емисии или музички они пуштаат по 100 пати реприза, али тоа некој треба да го изработи. Вака е полесно пушти ја снимката и зимај плата.
Истото и за МРТ 5 Бушава Азбука секој ден од како е почнат со работа тој канал. Од VHS касета да ја пуштаа до сега ќе се скинеше лентата од толку пуштања :icon_lol:

Ок убаво е потсетување на стара архива, нека има одредено термин еднаш месечно или нека прават некоја услуга налик РТС Планета, HRTi и стави ги таму. Крај краева ете имаат на веб сајтот MРТ Play таму нека ставаат повеќе стари емисии, серии, натпревари и што се може и имаат дозвола за тоа.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
site tie kanali mu se dzabe, 7 kanali so nishto samo sho nie go plakjame, dva kanali i nishto pokje osobeno sho se mozi da e i na makedonski i na albanski osven vestite

Kajgana Shop

На врв Bottom