Личноста со која ја делам училишната клупа...

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
lol рулз. И ја обожавам да зафатам место позади само заради релаксација :)
Јас како сум 1 смена секогаш го зафаќам тоа место за спиење:)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
За разлика од повеќето од мојот клас кои постојано го менуваат местото на седење, јас никогаш не го сменав..
Со таа личност се запознав само што почнавме нашколо и можам да кажам дека ми стана една од најдобрите другарки.
На почетокот не беше така, повеќе се срамевме и сето то, но со тек на време помина и тоа и така и ден денес многу си ја сакам:back:
Цел час(освен на оние најсериозните) е пред нас за зезање, смеење и глупирање. Имаме до некаде и слични размислувања и секогаш ми годи муабетот со неа.:pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Лани и исиве години претходно ја делев со PoolGirl.
Меѓуто кј некој професори ова година а на почетокот и кј сите мораше да се сејт кј шо е одредено според бројот зарди компјутериве.
Лево немаше никој, а десно, еден фин дечко. Немав пред то ногу праено муабет со него, ама сфатив дек бил добар чоекот.
И од тоаш почнавме ногу да се дружиме и доста се зближивме.
На часој се кажвет вицој, се заебаваме, препишвиме домашни за следниот час и така... убо си поминвам и со него.
Ко ќе мојме да се преместиме на некои часој јас пак си седвам до PoolGirl а тој до другар му и така се менвиме за да не ми се здосадит со некој.
Навремено седвам и до некој други за да не е ногу монотоно и нормално бирам до кој и не е ногу страшно.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Моментално си седам со GothLady, да не е она мислам дека ќе пукнам од досада во школоно. Во почетокот на годината не седевме на иста клупа, но бидејќи седевме во групи таа сепак беше до мене :)
Сега не премести класната, па тие што седевме позади ни стави во првите клупи, па си ја зедов до мене GothLady и не ја давам никому :back:

Fatal

Почетниче
Член од
23 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
7
Нас класната на секој месец-два не разместува,ама ние пак седиме како сакаме така да немам баш некоја одредена личност со која седам.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Поради компјутерите седам доста различно на секој предмет.Македонски, МАтематика, Англиски и Француски од едната страна седи најдобрата другарка што ми беше и што ја делев клупата изминатите две години , а од другата страна машко што скоро го нема на часови.На останатите часови од едната страна нема никој зашто седам на крајот а од другата едно другарче што едвај два три збора разменувавме а сега станавме како расипани радио и пакет за напуштање од часот.А на биологија седам повеке две машки и тој час е најак муабети до бескрај и само се слуша муабетење од нашта глупа а инаку и мува да прелата ке се слушне:toe:

Х

Ханзо

Гостин
Јас седам со моето најдобро другарче Тајлер со кого не престанувам да зборувам кога предавањата се убердосадни, а тоа е грубо 80% од истите. Тајлер е свезнајко и има лоша смисла за хумор. Некогаш е толку заебан шо ме тера да се смеам пред цела група ко од болницана излезен. Океј, Тајлер не постои, седам сам зашо никој не ме сака зашо во средно секогаш наебуваа оние кои седеа до мене зашо ги товареа за недисциплина, а уствари јас мелев без прекин и причина. :(

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Од лево стандард ми е мојот т.з Полжав,(односно двете сме полжави,ама нема веза) со кој редовно медитирам на час,хибернирам,измислуваме изуми кои би му помогнале на човештвото на некојси чуден начин,дрдораме,оговараме,се ѕвериме у една точка кој е досадно,измислуваме поздрави,имитираме личности од поблиската околина,се тепаме,се штипеме,се правдаме/потепуваме со професорот кој ќе не опоменат или у краен случај слушаме предавања.
Од десно кој како се најде,у последно време една другарка која често ни се придружува у активностите со Полжавот,или па во зависност од личноста која што седи од мое десно се менува распоредот на активностите и се прават нови кои ни одговараат на сите три/тројца како и да е :)

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Лева страна... Кире, малоумно детенце, кое у никој момент нема да те остави намуртен:pos2::pos2:... Десна страна Кристијан, одличен ученик... подготвен да го реши твојот тест место неговиот... А сепак кул е :smir:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Последна клупа, во кошето, со девојчето... Ммм... супер... :back:

Natsuko

Child of Summer :)
Член од
2 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Со најдобрата другарка седам,и за ништо на светов не би ја мењала ...мн често коа ни е стварно досаднооо се смееме ко луди и брзо поминува така времето...Знаеме да си пуштиме радио на час и да поиграме малку :vozbud:...па шо да праиш коа те фаќа лудило...:icon_evil

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Лево од мене одличен ученик кој доколку го реши неговиот тест на време рачунај дека и твојот е решен.Голем закачко заради досада не од друго ама не ми пречи сличен сум и јас коа ми е досадно.Десно од мене ебан компјутер без делови....пред мене другар од север мафија е :) е и јас сум бе....уствари сите сме од чаир и север кај што седам...ги пееме сите патриотски песни на час кога е досадно дури и професорите сакаат да пееме....на одморите треба да поминете за да видите не се опишува.закон е:pipi:

T

TaMчЕ

Гостин
си седам со мојата најдобра другарка Тами :pipi:
ептен freak девојче .... секогаш знае да ме насмее ... да ме сослуша ... и слично ...
..многу многу си ја сакам
едноставно најдобра е ! :smir::)

Фалаа љубави и ја те сакам тебе:) и да ја седам до Моне т.е. PokerFace што веќе свативте :kesa:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
So curata koja sedi od mojata desna strana sedime zaedno uste od 1va godina, so nea zaedno spieme na casevi, zaedno gi ogovarame skoslkite i profesorite, se nervirame koa nekoj profesor vleva u film, koa ni e dosadno si vrazime itn. Od levata strana sedi devojceto so do treta godina sedese pozadi mene, sega i taa ni se priklucuva vo spienjeto, ogovaranjeto i vrazenjeto, samo so ona e za nijansa pomirna od nas pa koa begame cel klas nea najtesko a ubeduvame da zamine, obicno jas sum taa so pregovara so nea za odenje od skolo.

Kajgana Shop

На врв Bottom