Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Aktualni europski prvaci tako će Kataloncima sa suprotne strane izgledati poput Real Madrida.:pos2:

А пишува и кој игра во домашна комбинација тој победува.:pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aktualni europski prvaci tako će Kataloncima sa suprotne strane izgledati poput Real Madrida.:pos2:

А пишува и кој игра во домашна комбинација тој победува.:pipi:
Затоа секогаш тука е Јунајтед да заеби работа:toe:

Z

ZeroStyle

Гостин
Ее се јави правиот..ја мислам Рома најјака е..ај да ми збори некој за друг клуб што навива ама за ваков нубски клуб кој губи од секого во Сериа А..:tapp:
А што ти навиваш само за тој што е шампион?
Бог да чува еј.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ее се јави правиот..ја мислам Рома најјака е..ај да ми збори некој за друг клуб што навива ама за ваков нубски клуб кој губи од секого во Сериа А..:tapp:
И тим кој ве згази на Олимпико.

Затоа секогаш тука е Јунајтед да заеби работа:toe:
Ќе видиме дали ќе заебе.

В

Вори

Гостин
И тим кој ве згази на Олимпико.

Ќе видиме дали ќе заебе.
Не згази да...само што ние теравме до полуфинале а Рома до осминафинале..а ти Фарселона биди ми поздравен..да не те поздрави Роналдо на 27-ми.:helou:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не згази да...само што ние теравме до полуфинале а Рома до осминафинале..а ти Фарселона биди ми поздравен..да не те поздрави Роналдо на 27-ми.:helou:
Уште имаш спомени од Роналдо минатата година ако ако убаво е тоа.

А што ти навиваш само за тој што е шампион?
Бог да чува еј.
Челзи за шампион го сметаш?:pos2::pos2:

В

Вори

Гостин
Уште имаш спомени од Роналдо минатата година ако ако убаво е тоа.

Челзи за шампион го сметаш?:pos2::pos2:
Сигурен сум дека ти навиваш за Барселона од кога освоија ЛШ со Дињо..тебе не те сметам за фан на Барселона затоа не си достоен да ти праам муабет.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Деци-мали... мирни.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сигурен сум дека ти навиваш за Барселона од кога освоија ЛШ со Дињо..тебе не те сметам за фан на Барселона затоа не си достоен да ти праам муабет.
Како прво навивам за Барселона во времето на Овермарс,Клајверт,Луис Енрике,Ривалдо и други.А ти за Челзи сигурно навиваш кога дојде Абрамовиќ.

В

Вори

Гостин
ДА...од коа доје Роман...2003.Хаха ти ако навиваш од тоа време ја тогаш навивам од времето на Зола,Петит,Појет..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро бе до кога планирате да дркате на Роналдо и Манчестер??? Испаднавте јебига помири се со тоа. До вчера Роналдо е оваков, дрво е незнам ти шо е, сеа спомени од него ќе сме имале. Па и да имаме на ркај краеви ние сме у финале вие не ни стасавте до таму.
А дали навива он за Барса од времето на Дињо тоа неможеш да го кажеш оти како прво барса освојуваа титули и пред да дојде Рони во Барса и како второ 90% од моменталните навивачи на Челзи навиваат за нив од времето на Абрамовиќ (не викам дека и ти спаѓаш меѓу нив, ама ти кажуам дека има и тоа многу многу што се такви)

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
navivacite na celzi navivaat za mancester:vozbud::vozbud::pos2::pos2:
АЈ ЗА ТЕБЕ ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО.АКО НИЕ НАВИВАМЕ ЗА МАНЧЕСТЕР ТОГАШ И ТОМ ХЕНИНГ ОВЕРБО НАВИВА ЗА ВАС.АЈ ПОЗДРАВ И СО СРЕЌА И НА МАНЧЕСТЕР И НА БАРСЕЛОНА ВО ФИНАЛЕТО.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom