G
grande-juve
Гостин
тоа прашувам, дали некој организира гледање на финале во живоДа идеш на стадион да гледаш? Од кај карти?
тоа прашувам, дали некој организира гледање на финале во живоДа идеш на стадион да гледаш? Од кај карти?
Затоа секогаш тука е Јунајтед да заеби работаAktualni europski prvaci tako će Kataloncima sa suprotne strane izgledati poput Real Madrida.:pos2:
А пишува и кој игра во домашна комбинација тој победува.
А што ти навиваш само за тој што е шампион?Ее се јави правиот..ја мислам Рома најјака е..ај да ми збори некој за друг клуб што навива ама за ваков нубски клуб кој губи од секого во Сериа А..
И тим кој ве згази на Олимпико.Ее се јави правиот..ја мислам Рома најјака е..ај да ми збори некој за друг клуб што навива ама за ваков нубски клуб кој губи од секого во Сериа А..
Ќе видиме дали ќе заебе.Затоа секогаш тука е Јунајтед да заеби работа
Не згази да...само што ние теравме до полуфинале а Рома до осминафинале..а ти Фарселона биди ми поздравен..да не те поздрави Роналдо на 27-ми.:helou:И тим кој ве згази на Олимпико.
Ќе видиме дали ќе заебе.
Уште имаш спомени од Роналдо минатата година ако ако убаво е тоа.Не згази да...само што ние теравме до полуфинале а Рома до осминафинале..а ти Фарселона биди ми поздравен..да не те поздрави Роналдо на 27-ми.:helou:
Челзи за шампион го сметаш?:pos2::pos2:А што ти навиваш само за тој што е шампион?
Бог да чува еј.
Сигурен сум дека ти навиваш за Барселона од кога освоија ЛШ со Дињо..тебе не те сметам за фан на Барселона затоа не си достоен да ти праам муабет.Уште имаш спомени од Роналдо минатата година ако ако убаво е тоа.
Челзи за шампион го сметаш?:pos2::pos2:
Како прво навивам за Барселона во времето на Овермарс,Клајверт,Луис Енрике,Ривалдо и други.А ти за Челзи сигурно навиваш кога дојде Абрамовиќ.Сигурен сум дека ти навиваш за Барселона од кога освоија ЛШ со Дињо..тебе не те сметам за фан на Барселона затоа не си достоен да ти праам муабет.
Добро бе до кога планирате да дркате на Роналдо и Манчестер??? Испаднавте јебига помири се со тоа. До вчера Роналдо е оваков, дрво е незнам ти шо е, сеа спомени од него ќе сме имале. Па и да имаме на ркај краеви ние сме у финале вие не ни стасавте до таму.Не згази да...само што ние теравме до полуфинале а Рома до осминафинале..а ти Фарселона биди ми поздравен..да не те поздрави Роналдо на 27-ми.:helou:
АЈ ЗА ТЕБЕ ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО.АКО НИЕ НАВИВАМЕ ЗА МАНЧЕСТЕР ТОГАШ И ТОМ ХЕНИНГ ОВЕРБО НАВИВА ЗА ВАС.АЈ ПОЗДРАВ И СО СРЕЌА И НА МАНЧЕСТЕР И НА БАРСЕЛОНА ВО ФИНАЛЕТО.navivacite na celzi navivaat za mancester:pos2::pos2: