Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Јунајтед прв финалист..КОј и да е противникот мечот ќе биде супер..А и Челзи и Барса имаат желба да им се одмаздат на Манчестер..:helou:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Можно финале: Барса - Арсенал
Импосибл.

Според мене вечерашната утакмица би требало премногу неизвесна!!!
Но сепак мислам дека Арсенал ке победи со минимална гол разлика доволна да се помине во наредната фаза натпревари од лигата на шампиони.
Мислам дека Манечестер се страшно надвор од форма и секој поволен резултат ке биде рамно на ЧИСТА СРЕКА.

Така да мое претчуство за вечерва е :

Арсенал - Манчестер = 3-1 (или евентуално 4-2 доколку се погоди Насри расположен!)
Лошо претчуство. Смени ги бројките.

Да бе на Олд Трафорд ќе видиме вечерва на Емирати.
Видовме.

Збогум Арсенал.
:helou:Адиос:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Evra: Bio je to dvoboj muškaraca i dječaka
Francuski nogometni reprezentativac i lijevi bek Manchester Uniteda, Patrice Evra (27), okarakterizirao je Arsenalovu momčad nezrelom i nedoraslom...

- I danas smo dokazali da smo jaka momčad. Svi samo govore o prekrasnom nogometu kakav igra Arsenal. Za razliku od njih, mi primamo manje golova i pobjeđujemo, a usto igramo i lijepo - rekao je Fergusonov lijevi bek nakon londonske 3-1 pobjede Uniteda nad Arsenalom u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka.

- U nogometu nije sve u lijepoj igri. Mogli smo pobijediti i 3-0. Mi smo 11-orica muškaraca, oni su 11-orica dječaka. U tome je razlika. Daleko smo zreliji i igramo s daleko više samopouzdanja.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се надевам нема да има потреба повторно да ги гледам Челзи и Манчестер како подаваат топк 90 минути.
Барса ftw

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Вечерва ќе видиме кој ќе биде вториот финалист. Има шанси да биде тоа англиско финале, а има шанси да биде Clash of the titans меѓу Барселона и Манчестер Јунајтед. Како и да е вечерва на Стемфорд ќе гледаме напаѓачки фудбал со многу шанси за гол (барем од каталонска страна). Имаат многу поголеми скокачки способности од играчите на Барселона, но затоа во отворена и техничка игра не им се до колена. Секако ќе биде ова еден од највозбудливите дуели сезонава.:smir:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Вечерва се одлучува кој ќе биде вториот финалист...тешко ќе биде на Стемфорд Бриџ сепак мислам дека ќе се игра на пенали...инаку сакам финале Манчестер Јунајтед - Барселона:vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Zasluzeno Manchester vo finale.

Ke bide steta da ne gledame finale Manchester-Barcelona, poso i dvete ekipi najveke zasluzvaat spored prikazanoto dosega.

Ali, nisto ne se znae, Liga na Shampioni e... ne sekogas podobriot pobeduva :)

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Челзи ако игра баш напротив од тоа дека ќе биде штета туку ќе биде еднаш во историјата на ЛШ на се повтори финале.Во случај на тоа Челзи да помине тогаш ќе им се одмаздуваме на Манчестер за минаторгодишниот педерски пораш со црвен картон за Дидие Дрогба пред изведувањето на пенали што беше клучен момент на натпреварот.Ај поздрав и кој и да иде во финалето од вечерашниов дуел ќе победи во финалето.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
КОј го тераше Дрогба да мава шамари???И поразот не беше педерски,беше несреќен..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Гус ќе гине денес. Редно е. Барса шампион. Поздрав

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се надевам нема да има потреба повторно да ги гледам Челзи и Манчестер како подаваат топк 90 минути.
Барса ftw
Уште колку комплекси ќе ви набиваме, нема да може од дома да излезите!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Ако ја одбрани титулата Јунајтед, не гледам веќе фудбал, нити па ќе правам муабет околу таа тема...се ќе биде излишно :icon_lol:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Не постои тим на светот против кој ќе се браниме, па така нема ни против Челзи на „Стемфорд Бриџ“, изјави играчот за врска на Барселона, Иниеста, на прашањето како преку Лондон ќе стигнат до Рим.
Веројатно екипата на Барселона никогаш немала повеќе самодоверба отколку што има сега.
„Сака ли Челзи да нападне? Нема шанса. Убеден сум дека не можат да ни наштетат, премногу не респектираат. А ако играме како против Реал, и Челзи ќе пројде слично.“ Со овие зборови на Меси, повеќе или помалку, се сложуваат сите играчи во Барселона. Брзината на Анри и Ето би била фатална доколку играчите на Челзи решат да напаѓаат 90 минути.
„Да знам дека формацијата 10-0-0 ќе ни донесе влез во финалето, без проблем би ја применил. Напад каков што има Барселона, продава карти, ама одбраната ги носи победите“, изјави тренерот на Челзи. Кога го прашаа за прогноза, тој малку неочекувано одговори:
„Би типувал на 0:0. По одиграни 90 минути, па и 120 минути! Колку и да бидат неправедни пеналите, нив ги посакувам.“

ЌЕ ВИДИМЕ КОЈ Е КОЈ ВЕЧЕРВА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom