Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене вечерашната утакмица би требало премногу неизвесна!!!
Но сепак мислам дека Арсенал ке победи со минимална гол разлика доволна да се помине во наредната фаза натпревари од лигата на шампиони.
Мислам дека Манечестер се страшно надвор од форма и секој поволен резултат ке биде рамно на ЧИСТА СРЕКА.

Така да мое претчуство за вечерва е :

Арсенал - Манчестер = 3-1 (или евентуално 4-2 доколку се погоди Насри расположен!)
Ги гледаше во Средата??

Според мене вечерашната утакмица би требало премногу неизвесна!!!
Но сепак мислам дека Арсенал ке победи со минимална гол разлика доволна да се помине во наредната фаза натпревари од лигата на шампиони.
Мислам дека Манечестер се страшно надвор од форма и секој поволен резултат ке биде рамно на ЧИСТА СРЕКА.

Арсенал - Манчестер = 3-1 (или евентуално 4-2 доколку се погоди Насри расположен!)
Поглуп пост немам прочитано досега :pos2::pos2::pos2::pos2:

Да бе на Олд Трафорд ќе видиме вечерва на Емирати.

Еве, гледаме. Парк FTW!

Едит: 2-0, нема веќе зошто да гледам. Се читаме пак на 27ми.

Абе ајде овиа ман утд одма го направија натпреварот неинтересен. Да беше 0-0 ќе беше интересно до крај а вака....

Што прави навивач на Арсенал кога Арсенал освојуваат титула?
-Гаси плејстејшн!

Насри не беше расположен, сепак се оствари твоето претчувство.

Знаев дека на крајот фановите на Арсенал ќе бидат разочарани. :vozbud:
GLORY GLORY UNITED!!!

Абе ајде овиа ман утд одма го направија натпреварот неинтересен. Да беше 0-0 ќе беше интересно до крај а вака....

Тоа ти е сила бе :pos2:
Инаку би сакал Челзи да помине утре и да се повтори ланското финале.Секако со истиот исход...

Ти ибам Манчестер, ја упропастија утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom