Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Многу слаба ефикасност досега ... само на 3 средби има голови.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Нема веќе фудбал во Париз.

Пеналот мене ми беше сомнителен, Пасторе :cuc:, овие на Динамо како да се откажаа уште од првата минута, ништо посебно од нив не видев до оваа 40та минута. Ајде можеби ќе дадат еден - два гола па да биде поинтересно. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Значи кое дрво е овја игуаин,па од десет шансе и ја ќе погодим еднаш.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.301
0:0 во Дортмунд. Дортмунд поактивна но и Ајакс 2 пати имаа шанса поради индивидуални грешки на играчите на Дортмунд. Тесно ќе биде до крај. o_O

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
На натпреварот малага - Зенит с еигра добар фудбал.. Малага одкако поведе 2-0 играта им ја препушти на Зенит.. кој имаа три 100% шанси ама оној голманот им е повампирен.. многу среќа имаат. ВО второ ќе има гарант добар фудбал таму

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во моментов Реал нема напаѓачи.
Роналдо во депресија.Бензема и Хигуани ќе промашат од пред пола метро.
Убаво си кажа Мурињо дека во моментов нема тим.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
0:0 во Дортмунд. Дортмунд поактивна но и Ајакс 2 пати имаа шанса поради индивидуални грешки на играчите на Дортмунд. Тесно ќе биде до крај. o_O
добро шо е проблемот со овие твоите - во Бундес се како Барса,топка не може да им избега,во ЛШ се сосема друг тим,непрепознатлив......некни како ги скротија Леверкузен,едвај половината ја врвеа фармацефтите.....мислев годинава ќе ја поминат таа психолошка бариера,ај да видиме понатаму.......коментирам баш затоа што ми се многу симпатичен со овој ростер и игра што ја имаат во Бундеслигата

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Реал ако даде гол со ваква реализација ќе биде чудо,сити па бетер голот не го видоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom