Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хулк мисли така лесно ќе му иде у Зенит. Еве ги го јадат 2-0.

Фановиве на Сити му пеат на шпанскиот шампион you are just a shit Barcelona :facepalm:

Абе не можам да се начудам бе...отсекогаш кога англиска екипа гостувала во Франција немало многу голови...и нормално по таа логика ќе си ја пишиш 0-2, абе нема 20 мин да поминат и ќе се истурат да му ебам племето нивно да му ебам....:mad: А овие Зенит па ептен јаки биле знајш :D

Мора да се смени интернето, не бива така... ај уште овај месец ќе издржам. Јако се глеа :eek:

9gfVfZu8.png

Абе не можам да се начудам бе...отсекогаш кога англиска екипа гостувала во Франција немало многу голови...и нормално по таа логика ќе си ја пишиш 0-2, абе нема 20 мин да поминат и ќе се истурат да му ебам племето нивно да му ебам....:mad: А овие Зенит па ептен јаки биле знајш :D
Шо си ставал ти француско дерби 0-2, сам си си крив :D

Навивачиве на Шалке зеле македонско знаме во Грција (за тие што не знаат Вардар и Шалке се збратимени-т.е. навивачите :) )

Не знам за вас али мене нешто ме јебат сите стримови, ништо не ми се пушта. Ако има некој несреќник ко мене, http://uk.eurosport.yahoo.com/football/multiplex/36133.html, нека си глеа на ова сите утакмици со live коментар.

Навивачиве на Шалке зеле македонско знаме во Грција (за тие што не знаат Вардар и Шалке се збратимени-т.е. навивачите :) )
За тие што незнаат група на Комити отиде на натпреварот и таму се заедно со Уге навивачите на Шалке. :D

Не лупај бе глупости коа незнаеш навивачите на Вардар Комитите се во Атина заедно со браќата од Гелзенкирхен и го подржуваат Германскиот тим :)

Не лупај бе глупости коа незнаеш навивачите на Вардар Комитите се во Атина заедно со браќата од Гелзенкирхен и го подржуваат Германскиот тим :)
Close enough де

Само што се случи најсмешната ситуација на утакмицава во Дортмунд, каков циркус напрај голманов на Дортмун, штета шарлатаниве од Ајакс незнае да искростат.

Е ај, и јас се заебав на то, реков тврда утакмица со малце гола ќе е:D
Ама мака ми е шо ми пропадна коефициентот за Малага кец шо си ја пишав, а и ќе си ја фатам.:LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom