Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ilumious ваква тема треба да ни биде репер за отварање?
Бедно...
Не мислам форумски да го образувам никого, сите се возрасни и повеќето се академски граѓани на оваа наша држава, има мал милион теми за да се земе идеја како би требало да изгледа.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Едно од најтешките гостувања за Јунајтед во Премиер лигата. Иако Ливерпул е во лоша форма ама во дуелите против Јунајтед влегуваат екстремно мотивирани така да очекувам тешка утакмица и секако победа на Јунајтед од 1 гол разлика. :)

S

Stivie G

Гостин
Не мислам форумски да го образувам никого, сите се возрасни и повеќето се академски граѓани на оваа наша држава, има мал милион теми за да се земе идеја како би требало да изгледа.
Дај кажи шо и фали на темата? Во јајцето влакно да се бара..........

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас не мислам така. Мислам дека бар на фудбалов, секоја тема треба да се прилагоди кон условите, мечот, и претходницата на истиот. Јас не би можел да создадам тема за Јуве: Интер и за Ливерпул: Манчестер по ист терк.
вештачки би изгледала.
Арно е издвоено тоа што треба да се каже како претходница на овој меч.
„Циганот“ е можеби дискутабилно, тоа ОК, тоа фактички и ти го спомена на почетокот, ама тоа не влијае на „теркот на отворањето“

Јаки ми се јунациве ко Ivica^

Нит би отворил тема, ниту би имал мнение за истава, доколку ти не искажеше нешто такво претходно...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.163
„Циганот“ е можеби дискутабилно, тоа ОК, тоа фактички и ти го спомена на почетокот, ама тоа не влијае на „теркот на отворањето“
Не може, туку сигурно е дискутабилно. Евра е нигер, не е циган. Циганите не се толку црни. Циган може да биде Нани, Евра никако.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ако бе само вреѓајте,све тоа у недела ќе ви се удри од глава,има да ве нема:D.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не може, туку сигурно е дискутабилно. Евра е нигер, не е циган. Циганите не се толку црни. Циган може да биде Нани, Евра никако.
:icon_mrgr:
Не во таа смисла дали е дискутабилно или не. Да не одиме сега по семејства и етнички фамилии и групи.
Дискутабилно дали треба да стои или не, демек дали таква ситна навреда:icon_lol: може (до толку) да ја упропасти темата. :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дај кажи шо и фали на темата? Во јајцето влакно да се бара..........
Не бе ништо, терајте си, дури ме зачудува игнорантноста на моменти.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас не мислам така. Мислам дека бар на фудбалов, секоја тема треба да се прилагоди кон условите, мечот, и претходницата на истиот. Јас не би можел да создадам тема за Јуве: Интер и за Ливерпул: Манчестер по ист терк.
вештачки би изгледала.
Арно е издвоено тоа што треба да се каже како претходница на овој меч.

Јаки ми се јунациве ко Ivica^

Нит би отворил тема, ниту би имал мнение за истава, доколку ти не искажеше нешто такво претходно...
Не, не ми пречи мене, што сака нека се збори и нека се вреѓа по темава, ама си има теркови како треба да изгледа воведниот пост на тема на најголемиот форум во државава. Ама пак ќе кажам не е битно, нека си тера кој како си сака.

И не, не е до тоа што го нарекол Евра циган во воведниот пост, нека го иземе тоа, нека види други теми за дербиња како се отворени, не со 5 реченици само.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom