- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Што и фали? Крила и да летне.
Уствари што друго ќе очекуваш од Ливерпулец освен навреди.
Навреди?
Што и фали? Крила и да летне.
Уствари што друго ќе очекуваш од Ливерпулец освен навреди.
Не мислам форумски да го образувам никого, сите се возрасни и повеќето се академски граѓани на оваа наша држава, има мал милион теми за да се земе идеја како би требало да изгледа.Ilumious ваква тема треба да ни биде репер за отварање?
Бедно...
Дај кажи шо и фали на темата? Во јајцето влакно да се бара..........Не мислам форумски да го образувам никого, сите се возрасни и повеќето се академски граѓани на оваа наша држава, има мал милион теми за да се земе идеја како би требало да изгледа.
Јас не мислам така. Мислам дека бар на фудбалов, секоја тема треба да се прилагоди кон условите, мечот, и претходницата на истиот. Јас не би можел да создадам тема за Јуве: Интер и за Ливерпул: Манчестер по ист терк.Не мислам форумски да го образувам никого, сите се возрасни и повеќето се академски граѓани на оваа наша држава, има мал милион теми за да се земе идеја како би требало да изгледа.
you racist bastardЈас не гледам што погрешно е кажано за Евра во воведниот пост.
Не може, туку сигурно е дискутабилно. Евра е нигер, не е циган. Циганите не се толку црни. Циган може да биде Нани, Евра никако.„Циганот“ е можеби дискутабилно, тоа ОК, тоа фактички и ти го спомена на почетокот, ама тоа не влијае на „теркот на отворањето“
Не може, туку сигурно е дискутабилно. Евра е нигер, не е циган. Циганите не се толку црни. Циган може да биде Нани, Евра никако.
Не бе ништо, терајте си, дури ме зачудува игнорантноста на моменти.Дај кажи шо и фали на темата? Во јајцето влакно да се бара..........
Aко ви се удри на вас повеке ке ви се смеатАко бе само вреѓајте,све тоа у недела ќе ви се удри од глава,има да ве нема.
Не, не ми пречи мене, што сака нека се збори и нека се вреѓа по темава, ама си има теркови како треба да изгледа воведниот пост на тема на најголемиот форум во државава. Ама пак ќе кажам не е битно, нека си тера кој како си сака.Јас не мислам така. Мислам дека бар на фудбалов, секоја тема треба да се прилагоди кон условите, мечот, и претходницата на истиот. Јас не би можел да создадам тема за Јуве: Интер и за Ливерпул: Манчестер по ист терк.
вештачки би изгледала.
Арно е издвоено тоа што треба да се каже како претходница на овој меч.
„Циганот“ е можеби дискутабилно, тоа ОК, тоа фактички и ти го спомена на почетокот, ама тоа не влијае на „теркот на отворањето“
Јаки ми се јунациве ко Ivica^
Нит би отворил тема, ниту би имал мнение за истава, доколку ти не искажеше нешто такво претходно...
И тоа што викаш,лузерпулци,навикнати са да губат,у навика им прејде.Aко ви се удри на вас повеке ке ви се смеат