Доста со дебилниве клипчиња бе аман, не си интересен.
Значи 78% од постовите ти се чиста глупост, израз на твојот ај кју претпоставувам. А може и си едно напнато детиште.Штета што нема да игра најдобриот лев бек во светот, Евра. Толку е добар што малиот со забите ко да пушел петарди му го зеде местото.
Па уште ми го споредуваа бе со Ешли Кол еј...
Koj рече дека е најдобар, беше пред 2-3 години во јака форма, сега е тапа!Штета што нема да игра најдобриот лев бек во светот, Евра. Толку е добар што малиот со забите ко да пушел петарди му го зеде местото.
Па уште ми го споредуваа бе со Ешли Кол еј...
Што е тоа ај-кју? На ова мислиш:Значи 78% од постовите ти се чиста глупост, израз на твојот ај кју претпоставувам. А може и си едно напнато детиште.
Сам сфати си зошто. Ако си способен.
Беше де, не викам не. Но и тогаш зад Ешли.Koj рече дека е најдобар, беше пред 2-3 години во јака форма, сега е тапа!
Зошто би рекол "Good for you" кога не можеш да ми помогнеш да согледам нешто?! Доказ дека си без аргумент и пробуваш со видео да се "извадиш".Немам потреба да се вадам јас, дека уште плачите за таа ситуација тоа е факт, а сликата признавам, мислев дека е нова зошто сега ја видов, но чим сеуште се користи тоа е аргумент плус за мене во конверзацијата со друга особа која мислеше дека ние сме тие што напињаме!
Ако не свати што сакам да кажам не можам да ти помогнам, само ќе ти речам
Дебилни постови, дебилни клипчињаДоста со дебилниве клипчиња бе аман, не си интересен.
Поента над поентите, коментар над коментарите. Имаш пиво од мене утре!Исто како што сите ние плачевме и бевме жртви нели 23 години, па сега од нигде и никаде сите сочувствуваат со навивачите на ЛФЦ ол араунд д ворлд...!!!
Секако дека ќе најдеш нешто за да прикриеш дека не си сфатилШто е тоа ај-кју? На ова мислиш:
А не гледам глупост во мојот пост, тоа што те пецнав кај што не треба, не е моја работа. Факт е, а пред фактите... знаеш... или можда не. Јеби га.
.
Aман гол даде, ви го извади газот и сега најјакБеше де, не викам не. Но и тогаш зад Ешли.
Абе... и ја сакав истото да го пишам али ме претрка Пеџа... па... мислам дека и ја заслужувам пиво вака...Поента над поентите, коментар над коментарите. Имаш пиво од мене утре!
Немам јас за што да се извинам!Зошто би рекол "Good for you" кога не можеш да ми помогнеш да согледам нешто?! Доказ дека си без аргумент и пробуваш со видео да се "извадиш".
За која ситуација уште плачеме, за таа каде што без никаков доказ беше осуден дека е расист а на Тери му ги тргнаа сите обвиненија за "не пристојно зборење", не расизам. За тоа ли плачеме, како што викаш без потреба?!
Исто како што сите ние плачевме и бевме жртви нели 23 години, па сега од нигде и никаде сите сочувствуваат со навивачите на ЛФЦ ол араунд д ворлд...!!!
МАРШ БРЕ.......ако не знаеш да дискутираш или немаш основ за било каква дискусија не ни навлагај во истата. Не туку пецкај и подбуцнувај за на крај да се извинуваш.
Ќе ти дам од моето да се напиеш....Абе... и ја сакав истото да го пишам али ме претрка Пеџа... па... мислам дека и ја заслужувам пиво вака...
Голот ќе го дадеше кој било да беше. Не зборам за неговите спосбности за гол, туку за она што всушност тој и го игра.Aман гол даде, ви го извади газот и сега најјак