Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Доста со дебилниве клипчиња бе аман, не си интересен.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Штета што нема да игра најдобриот лев бек во светот, Евра. Толку е добар што малиот со забите ко да пушел петарди му го зеде местото.

Па уште ми го споредуваа бе со Ешли Кол еј... :facepalm:
Значи 78% од постовите ти се чиста глупост, израз на твојот ај кју претпоставувам. А може и си едно напнато детиште.
Сам сфати си зошто. Ако си способен.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Штета што нема да игра најдобриот лев бек во светот, Евра. Толку е добар што малиот со забите ко да пушел петарди му го зеде местото.

Па уште ми го споредуваа бе со Ешли Кол еј... :facepalm:
Koj рече дека е најдобар, беше пред 2-3 години во јака форма, сега е тапа!

В

Ваздух

Гостин
Значи 78% од постовите ти се чиста глупост, израз на твојот ај кју претпоставувам. А може и си едно напнато детиште.
Сам сфати си зошто. Ако си способен.
Што е тоа ај-кју? На ова мислиш:

А не гледам глупост во мојот пост, тоа што те пецнав кај што не треба, не е моја работа. Факт е, а пред фактите... знаеш... или можда не. Јеби га.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:37 ---
Koj рече дека е најдобар, беше пред 2-3 години во јака форма, сега е тапа!
Беше де, не викам не. Но и тогаш зад Ешли.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Немам потреба да се вадам јас, дека уште плачите за таа ситуација тоа е факт, а сликата признавам, мислев дека е нова зошто сега ја видов, но чим сеуште се користи тоа е аргумент плус за мене во конверзацијата со друга особа која мислеше дека ние сме тие што напињаме!
Ако не свати што сакам да кажам не можам да ти помогнам, само ќе ти речам
Зошто би рекол "Good for you" кога не можеш да ми помогнеш да согледам нешто?! Доказ дека си без аргумент и пробуваш со видео да се "извадиш".

За која ситуација уште плачеме, за таа каде што без никаков доказ беше осуден дека е расист а на Тери му ги тргнаа сите обвиненија за "не пристојно зборење", не расизам. За тоа ли плачеме, како што викаш без потреба?!

Исто како што сите ние плачевме и бевме жртви нели 23 години, па сега од нигде и никаде сите сочувствуваат со навивачите на ЛФЦ ол араунд д ворлд...!!!

МАРШ БРЕ.......ако не знаеш да дискутираш или немаш основ за било каква дискусија не ни навлагај во истата. Не туку пецкај и подбуцнувај за на крај да се извинуваш.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Исто како што сите ние плачевме и бевме жртви нели 23 години, па сега од нигде и никаде сите сочувствуваат со навивачите на ЛФЦ ол араунд д ворлд...!!!
Поента над поентите, коментар над коментарите. Имаш пиво од мене утре!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Што е тоа ај-кју? На ова мислиш:

А не гледам глупост во мојот пост, тоа што те пецнав кај што не треба, не е моја работа. Факт е, а пред фактите... знаеш... или можда не. Јеби га.
.
Секако дека ќе најдеш нешто за да прикриеш дека не си сфатил :icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Поента над поентите, коментар над коментарите. Имаш пиво од мене утре!
Абе... и ја сакав истото да го пишам али ме претрка Пеџа... па... мислам дека и ја заслужувам пиво вака...

:D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Зошто би рекол "Good for you" кога не можеш да ми помогнеш да согледам нешто?! Доказ дека си без аргумент и пробуваш со видео да се "извадиш".

За која ситуација уште плачеме, за таа каде што без никаков доказ беше осуден дека е расист а на Тери му ги тргнаа сите обвиненија за "не пристојно зборење", не расизам. За тоа ли плачеме, како што викаш без потреба?!

МАРШ БРЕ.......ако не знаеш да дискутираш или немаш основ за било каква дискусија не ни навлагај во истата. Не туку пецкај и подбуцнувај за на крај да се извинуваш.
Немам јас за што да се извинам!
За тоа дека сочуствувам со семејствата на загинатите да, кој мисли поинаку негова работа, секогаш сметам дека е долно да се провоцира на таа основа!
А за зајко само плачите, јас не сум крив што судот го осуди, ако плачете нема да се врати тоа време и да не го казнат.
Ама џабе го тераме муабетот, а ако сакате да се задоволи правдата, потпишете петиција против судот и барајте да го осудат Тери, поинаку не знам како да ви помогнам:(

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Taка. Престанете со лицемерието. Јас не сочувствувам, никогаш не сум и нема. Крај.
Но не дека некогаш сум ги користел таквите трагедии да провоцирам или слично, долно е

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе... и ја сакав истото да го пишам али ме претрка Пеџа... па... мислам дека и ја заслужувам пиво вака...

:D
Ќе ти дам од моето да се напиеш....:icon_lol:

(дополнително прашање за тебе :icon_lol: )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom