A fair point actually.Многу статистички показатели се јасни дека навивачите на Манчестер ја создаваат најголемата ретардирана маса во Македонија и пошироко.
Едноставно, сите се согласуваме дека, бар во Македонија, мнозинство од населението е ретардирано.
Мнозинство од мнозинството ретардирано население навива за Манчестер Јунајтед.
Жалам, штета.
Bolje idi u kladionica igraj singl kec u kec.Ај и тебе ќе те прашам за лото, што да уплатам, кои бројчиња да ги пуштам?
И тоа што викаш "друже", паметно зборуваш.Bolje idi u kladionica igraj singl kec u kec.
Ne trazhi od nego brojchinja. Ke te izlazhe oti ne si Man. Utd fan.
Зошто е дрво...само што ни се ебе цела концепција, зошто Џонсон ќе игра на негово место а Кели десно....што ќе биде најслабиот дел од целата игра на ЛФЦZasto nema da igra Enrike?
Па добро може оди лево Џонсон за да се неутрализира Валенсија, сепак поопасен е од таа десна страна додека Нани повеќе преферира да влага централно кога игра од лево. Може и Даунинг да биде бек, физички силен е ако веќе ништо друго, ама го немам гледано како изиграл ко бек, вие си знаете =)И тоа што викаш "друже", паметно зборуваш.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 15:28 ---
Зошто е дрво...само што ни се ебе цела концепција, зошто Џонсон ќе игра на негово место а Кели десно....што ќе биде најслабиот дел од целата игра на ЛФЦ
Па не сум јас крив што имав компјутер уште во 1997 година и што од старт ги фативВо Ресен и Ресенско ги прикажуваа и пред да бидат „нацртани“. Знам...
Купете го Величе. Он веќе има достигнато максимално ниво на дрво така да ќе може само да напредуваКолеги мои шо навивате за Ливерпул (овој Чомбе стврно ми е колега, а заради тоа ми ие да се фрлам од НЕОКОМ ... ), имате забележано дека најголем дел од фудбалерите шо ке дојдат во Ливерпул стануваат дрва?! Озбилно...
Па искрено да ти кажам јас лично пре би идел со игра на Џонсон и Даунинг по бочните позиции, него Кели и Џонсон. Некако Кели не ме импресионираше сезонава...за разлика од тоа што Даунинг беше попродуктивен како лев беГ него како крило. Ќе видиме што ќе извади Роџерс.Па добро може оди лево Џонсон за да се неутрализира Валенсија, сепак поопасен е од таа десна страна додека Нани повеќе преферира да влага централно кога игра од лево. Може и Даунинг да биде бек, физички силен е ако веќе ништо друго, ама го немам гледано како изиграл ко бек, вие си знаете =)
Го купивме Даунинг за тоа....а Biafran Jet Set ?Купете го Величе. Он веќе има достигнато максимално ниво на дрво така да ќе може само да напредува
Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкотоПрашање е на време кога Даунинг ќе го врати приматот на најдобра левица на Островот...