Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Немам јас за што да се извинам!
За тоа дека сочуствувам со семејствата на загинатите да, кој мисли поинаку негова работа, секогаш сметам дека е долно да се провоцира на таа основа!
А за зајко само плачите, јас не сум крив што судот го осуди, ако плачете нема да се врати тоа време и да не го казнат.
Ама џабе го тераме муабетот, а ако сакате да се задоволи правдата, потпишете петиција против судот и барајте да го осудат Тери, поинаку не знам како да ви помогнам:(
Па погоре призна дека си направил грешка а.к.а........ринг ени белс?!

Не си ти крив, крив е што тоа мајмунот што го имате во екипа плаче во 21век за расизам. И како тоа те молам можеме ние белците да бидеме расисти према црна и жолта раса...а тие не можат да бидат обвинети за расизам, за хејтање на бела раса. Нели е тоа расна дискриминација од сам старт?! Ват ду ју сеј вајти?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Исто како што сите ние плачевме и бевме жртви нели 23 години, па сега од нигде и никаде сите сочувствуваат со навивачите на ЛФЦ ол араунд д ворлд...!!!

.
:)

http://www.click-manchester.com/sport/manchester-united/1215232-hillsborough-donation-wins-manchester-united-boss-ferguson-liverpool-admiration.html

Не знам зошто мислите дека неколку фанови на Манчестер претставуваат цела заедница, сите со повеќе од IQ20 сочувствуваа со Ливерпул затоа што тоа може да се случи на секого, без разлика дали е фан на Манчестер, на Нотингем или на Ковентри Сити. Aко сакате ќе ви поставам принтскринови од теми од форуми на Манчестер каде што се дискутира случајов, се собираат потписи за таа петицијата и се собираат пари за донации и никој лош збор не кажува, напротив. :)

Тоа сега зема голем медиумски замав затоа што конечно се расветли случајот и испадна дека имало замешани луѓе од повисока инстанца, that's all.

а иначе и утре додека тече утакмицата може да се прават вакви муабети ко што се праени 20 страни, исто досадни се ко овие од серие А со калчополи :) :) :) :) :) :)
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:51 ---
Па погоре призна дека си направил грешка а.к.а........ринг ени белс?!

Не си ти крив, крив е што тоа мајмунот што го имате во екипа плаче во 21век за расизам. И како тоа те молам можеме ние белците да бидеме расисти према црна и жолта раса...а тие не можат да бидат обвинети за расизам, за хејтање на бела раса. Нели е тоа расна дискриминација од сам старт?! Ват ду ју сеј вајти?
И тоа е расна дискриминација, верувај, се лежи затвор во UK за расизам месец дена, имало и црнци новодојденци што вреѓале белци, ако лажам да цркнам :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968

http://www.click-manchester.com/sport/manchester-united/1215232-hillsborough-donation-wins-manchester-united-boss-ferguson-liverpool-admiration.html

Не знам зошто мислите дека неколку фанови на Манчестер претставуваат цела заедница, сите со повеќе од IQ20 сочувствуваа со Ливерпул затоа што тоа може да се случи на секого, без разлика дали е фан на Манчестер, на Нотингем или на Ковентри Сити. Aко сакате ќе ви поставам принтскринови од теми од форуми на Манчестер каде што се дискутира случајов, се собираат потписи за таа петицијата и се собираат пари за донации и никој лош збор не кажува, напротив. :)

Тоа сега зема голем медиумски замав затоа што конечно се расветли случајот и испадна дека имало замешани луѓе од повисока инстанца, that's all.

а иначе и утре додека тече утакмицата може да се прават вакви муабети ко што се праени 20 страни, исто досадни се ко овие од серие А со калчополи :) :) :) :) :) :)
Јас можам да изгубам недела дена, да ти правам принт скрин од форуми за Базби Бејбис (позиитивни ревјус). Никој не ја злоупотребува поддршката што УТД или било кој друг тим ја дава, него алудирав на тоа дека ме нападна како ние плачеме....се додека не се докаже спротивноти, исто како што сите алудираа дека тоа е кривица на пијани, напалени скаузери, се додека после 23 години не се докажа спротивното. Мислев дека барем ти, од овие твоиве ќе ме разбереш :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Азиец вика - I'm proud to be asian.

Црнец вика - I'm proud to be black.

Белец вика - I'm proud to be white.

Тука сите на косо го гледаат белецот... ете ви ја дискриминацијата.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Наспроти ова има друга „вистина“.

Долги години (дваесет и кусур), Ливерпул од светот бил гледан како „елементарна непогода“, како зло, нешто што треба да се запре.

Симпатиите, од Фергусон и компанија, биле кон загинатите и нивните семејства. Меѓутоа, во случајот, Ливерпул „бил лошиот чичко“. Така ол араунд д ворлд бил гледан Ливерпул, се до расветлувањето на случајот. Taка да, светот го обвинувал Ливерпул за трагедијата;' му верувале на Sun, а не на Ливерпул (кој од претходно со Хејсел си имал такво CV ) *

* Можеби Фергусон излегува од тоа друштво, пошо ко шо знам тој цело време бил активен за расветлување на случајот, ко да знаел :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
И тоа е расна дискриминација, верувај, се лежи затвор во UK за расизам месец дена, имало и црнци новодојденци што вреѓале белци, ако лажам да цркнам :)
Жими мене, прв пат од тебе слушам црнец да го јаде за расна навреда. Тие црнците може ги стаиле во зандана, како што кажа зошто се новодојденци, па да ги превоспитаат малку. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Жими мене, прв пат од тебе слушам белец да го јаде за расна навреда. Тие црнците може ги стаиле во зандана, како што кажа зошто се новодојденци, па да ги превоспитаат малку. :)
Не не стварно има ама поретко е, затоа што затоа не ни има у весници ни по штампа. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Кога сме кај расизмот, додека бев на одмор ова лето, во соседната соба дојде една жена (црнќиња) оти тие што прават плетенки (фрузира) и со неа донесе дете.. И ние со тоа црнчето мало си играме нешто и овој избега кај мајка му.. И јас не знам од каде ми дојде му викам "Ејјјј Блекиии елааа" и оваа мајката негова кога ми се сврте, ќе ме изедеше со погледот.. :D

:pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кога сме кај расизмот, додека бев на одмор ова лето, во соседната соба дојде една жена (црнќиња) оти тие што прават плетенки (фрузира) и со неа донесе дете.. И ние со тоа црнчето мало си играме нешто и овој избега кај мајка му.. И јас не знам од каде ми дојде му викам "Ејјјј Блекиии елааа" и оваа мајката негова кога ми се сврте, ќе ме изедеше со погледот.. :D

Си требал негрито да му кажеш, па така ако детето било од Уругвај мајката немала така да те погледне.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Абе... и ја сакав истото да го пишам али ме претрка Пеџа... па... мислам дека и ја заслужувам пиво вака...

:D
Мал си ти бе, вчера наполни 18....мислиш одма ќе се пијанчиш на утакмици?! :)

2

~2A

Гостин
Peja989

Немој утре да се растрчувате да барате компјутерница за да не провоцирате после победата на Манчестер Јунајтед...

:coffee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968

Среќа што не си Скаузер иначе и без доказ (постов) ќе го нае*еше:D
--- надополнето: 22 септември 2012 во 20:31 ---
Peja989

Немој утре да се растрчувате да барате компјутерница за да не провоцирате после победата на Манчестер Јунајтед...

:coffee:
Веќе имам спремни коментари и го носам лап топ-от со мене:sneaky:

Шала на страна, моите коментари после дерби воглавном се на база на честитка...дали на страна на "мојот" тим или противничкиот. Велам воглавном зошто знам да направам ерупција како во случајот со Евра вс Суарез или не признаениот гол на Керол во финалето од ФА. Тоа е реткост и често кога сум бурен со коемнтарите судиите се на тапет, така да....од мене тоа нема да го дочекаш, за останативе момци не можам да гарантирам.....дури и сигурен сум дека ќе има ку*ење :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Од мене пример, утре може се' да се очекува, без разлика на исходот...:vozbud:
Хахахах.....ќе почнеш ти уште во Ајриш, осеќам јас :)

П.С. Дечко, се чувствувам почестен...ме имаш во подпис :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom