Ливадарки

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.608
Поени од реакции
9.769
Владе душо, мачето решило да не се пари? Место мачиња ќе се шета вака со шминка и фустанчиња.

Шала на страна, кај си бе Владе?
Валутите арни се не се секирај. :D

Сега зимава немам видено ливадарки, летото полно беше во парк, ти текнува?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.608
Поени од реакции
9.769
Ја отвара устата пред демек ова да се помоча. Ама судејќи по се друго околу и неа, дефинитивно се работи за ливадарка, ама ете Владе нека даде благослов дали е вистина од нив.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.092
Ја отвара устата пред демек ова да се помоча. Ама судејќи по се друго околу и неа, дефинитивно се работи за ливадарка, ама ете Владе нека даде благослов дали е вистина од нив.
Za ova ne znam, ali ova definitivno
Автоматски споено мислење:

Сега зимава немам видено ливадарки, летото полно беше во парк, ти текнува?
Mozi ladno im e na decata :cautious:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.608
Поени од реакции
9.769
Za ova ne znam, ali ova definitivno
Ова и шала да е сериозно забринувачко е. А иначе чиста ливадарка да, стави ја и во првиот пост чисто да не бунат што е вистинска ливадарка.

Иначе Владе ќе се крене валутата да знаеш :smirce:

Кај ни е оној што ни се мешаше во врската заборавив како му беше ник?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.092
Ова и шала да е сериозно забринувачко е. А иначе чиста ливадарка да, стави ја и во првиот пост чисто да не бунат што е вистинска ливадарка.
Do vcera ne postoeja, plod na mojata imaginacija bea, pamtis ? Kopja se krsea okolu toa dali postojat ili komsivkata ne mi davala.
I nemam takvi ingerencii da editiram post star nekolku godini, ali aman Ti ne cepkaj nisto, odvaj ja oprajvme rabotata od posledniot pat ti koga editirase :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.608
Поени од реакции
9.769
Do vcera ne postoeja, plod na mojata imaginacija bea, pamtis ? Kopja se krsea okolu toa dali postojat ili komsivkata ne mi davala.
I nemam takvi ingerencii da editiram post star nekolku godini, ali aman Ti ne cepkaj nisto, odvaj ja oprajvme rabotata od posledniot pat ti koga editirase :D
Не Владе, без дозвола твоја не чепкам ништо. Јас сум тука да служам на народот :D Да нема нервози, сите сме со краток фитиљ. Не се сеќавам јас дека од прва не сум го прифатила терминот ливадарки, ама можеби...

Иначе нема што, легенда си, веќе и од кај мене пријателите го користат тоа ливадарки. Ко ме прашаа од каде ова, викам од еден другар.

Дали е во ред Владе што те ословив со така скапоцена додавка до Владе, како еден другар Владе ми кажа? :smirce:

Член од
22 февруари 2024
Мислења
265
Поени од реакции
420
Ја имам мачор и колешка што има 35ка сама е одма ме праша дали е кастрен ХАХАХАХАХ сите се исти
Ја па се гордеам малиот коа ке клецка мачки од комшиите
Автоматски споено мислење:

А што кога ќе им умре кучето?
Ке си купат Маче

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.144
Последните вести се дека малото е добро... :unsure:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.730
Поени од реакции
14.643
Последните вести се дека малото е добро... :unsure:

Нешто смешно треба да биде? Не сфаќам.
Или се обидуваш со иронија во темава да прикажеш како од глупост, кучето ќе беше обесено, и секој нормален човек би реагирал вака во слична ситуација.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.144
Нешто смешно треба да биде? Не сфаќам.
Или се обидуваш со иронија во темава да прикажеш како од глупост, кучето ќе беше обесено, и секој нормален човек би реагирал вака во слична ситуација.
Никаква иронија, со искрено задоволство јавив дека малото е добро и неповредено. А газдарицата освен изграден сенс за кучешка мода, очигледно е и многу храбра жена која го спаси своето миличко реагирајќи навремено и како вистински херој... И да знаеш дека не ти се лутам. Разбирам дека и тебе те удрија емоциите во ваков потресен момент.

Kajgana Shop

На врв Bottom