Ливадарки

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
Млад мајмун е категорија независна од години.

Ама се труди, троши време и енергија, еве и тема отворил.

Владе е најдобро да се откаже од роботот - читај цицките - ко шо се откажа Тесла и тој негов инжењерски потенцијал целосно да го фокусира во иновации за нови извори на енергија иако морам да ти признаам дека верувам во него - и дека ќе не задужи како цивилизација и споменици ќе му дигаме - и дека може да стане способен да ја легне Корвус иако е 45+.
Abe se trudi zavalijata, nema zbor za toa, go gleam i vreme i energija vlozhuva, prav si za toa, ama taka nekako odokolu da ne se primetuva deka se trudi. :D
Glupo mu e direktno da prasha za sovet kako do zhena pa sega demek on taka epten zasekiran za livadarkite, pa zoshto taka praele, pa na starost chasha voda koj kje im podadel, pa vaka pa onaka, 60 mislenja nastega na temava od chista altruistichka zagrizhenost za osobi shto demek ne go zanimaat. Si ja vrti vodata na druga vodenica ama dzabe, pak fajde nema od trudot negov :D

Shto ne nosi do tvojata poenta deka mu e bolje da se otkazhe od toa i da se nasochi kon inovacii, shto mora da priznaam deka drzhi voda, samo mnogu si go potcenil so Tesla shto si go sporedil. Vlade spored kapacitetot i talentot mozhesh da go sporedish samo so Vojo Ushevski, koj isto taka projavi interes za inovacii otkako ostana single (no od sosema razlichni prichini :()
Taka ispadna deka sho bi rekle starite, sekoe losho e za dobro, pa taka od ergenlakot na Vladeta celoto choveshtvo kje ima neizmeren benefit koga Vlade kje ja zavrsi misijata na velikanot Vojo i kje iskontruira perpetuum mobile.
A da imashe zhena kje nemashe ni vreme, ni resursi, ni zhelba, ni mozhnosti za eden takov potfat i negoviot talent kje ostaneshe neiskoristen.:mad:
Автоматски споено мислење:

а 'мома' од Илирија? Популарен тренд во битолско. Само да е рисјанка, друго не, скраја.
Ne ti e ich losha idejava da ti kazham, a dali e risjanka ili ne toa odamna ne mu e bitno.
Bitno e samo da e od vidot homo sapiens a za nekoja godina i toa nema da bide vazhno :vozbud:

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.332
Поени од реакции
23.997
Владе, ако ти нешто не конташ не значи дека само господ тоа може да го знае, зато Владе ќе си останеш неебитис а они со куче свадба ќе праат а ако некад смалиш отпор и отвориш тема како да ја легнеш Корвус викај. До тогаш те молам бар не брзај со роботот, бар до толку ваљда сконта шо е битно за иднината на врстата.
Ne stvarno te molam daj prosvetlime kakva vrska ima ova tvoe filozofiranje so temata. Svesen si deka si dlaboko vo oftopik taka?
Ili ajde pak da te prasam, smetas deka livadarki ne postojat, site tuka haluciniraat samo ti onaka svesen. Ne be stvarno kako ti se pronajde vo cel muabet :cautious:.

sega moze da ja proglasime temava za umreno, i da gi izneseme kucinjata na proshetka!!! :)
Nadevaj se ti na toa :sneaky:

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Abe se trudi zavalijata, nema zbor za toa, go gleam i vreme i energija vlozhuva, prav si za toa, ama taka nekako odokolu da ne se primetuva deka se trudi. :D
Glupo mu e direktno da prasha za sovet kako do zhena pa sega demek on taka epten zasekiran za livadarkite, pa zoshto taka praele, pa na starost chasha voda koj kje im podadel, pa vaka pa onaka, 60 mislenja nastega na temava od chista altruistichka zagrizhenost za osobi shto demek ne go zanimaat. Si ja vrti vodata na druga vodenica ama dzabe, pak fajde nema od trudot negov :D

Shto ne nosi do tvojata poenta deka mu e bolje da se otkazhe od toa i da se nasochi kon inovacii, shto mora da priznaam deka drzhi voda, samo mnogu si go potcenil so Tesla shto si go sporedil. Vlade spored kapacitetot i talentot mozhesh da go sporedish samo so Vojo Ushevski, koj isto taka projavi interes za inovacii otkako ostana single (no od sosema razlichni prichini :()
Taka ispadna deka sho bi rekle starite, sekoe losho e za dobro, pa taka od ergenlakot na Vladeta celoto choveshtvo kje ima neizmeren benefit koga Vlade kje ja zavrsi misijata na velikanot Vojo i kje iskontruira perpetuum mobile.
A da imashe zhena kje nemashe ni vreme, ni resursi, ni zhelba, ni mozhnosti za eden takov potfat i negoviot talent kje ostaneshe neiskoristen.:mad:

Ne ti e ich losha idejava da ti kazham, a dali e risjanka ili ne toa odamna ne mu e bitno.
Bitno e samo da e od vidot homo sapiens a za nekoja godina i toa nema da bide vazhno :vozbud:
А не знам дали примети дека има тука и сили кој го фалат и буцкаат дека демек најбољи е за да он продужи да мисли оти проблемо не е у него и дека уствари самио он не е виновен шо постојат ливадарки. Ја мислам дека иако на прва ќе звучи парадоксално - они две се во договор со феминиските да го работат од друга страна да он продужи да ги сања цицките ама никад да не ги види и го прај роботот шо ќе не замени сите место да батали форумот и му се посвети на перпетум мобилето. Делува дека ти гледаш далеко и дубоко, баш ме интересира шо мислиш али можда ќе мора у друга тема оти Владе наш одеднаш се загрижи за офтопик и е на праг прв пат у живот да пријави некој.

Член од
25 јуни 2022
Мислења
12
Поени од реакции
14
Imam komsivka, isto 30+.
Zgodna, eblesta, nisto ne i fali.
Na nejzini 20+ abe i se iznaradvaja, kola nemozese da parkiras na rajat.
Некој во нејзините 20ти и се радувал, некој стоел во заседа и ги броел автомобилите кои и се паркирале пред куќата, па во нејзините 30ти во немоќ и очај отвара дебилни теми. Кој колку можи.

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
А не знам дали примети дека има тука и сили кој го фалат и буцкаат дека демек најбољи е за да он продужи да мисли оти проблемо не е у него и дека уствари самио он не е виновен шо постојат ливадарки. Ја мислам дека иако на прва ќе звучи парадоксално - они две се во договор со феминиските да го работат од друга страна да он продужи да ги сања цицките ама никад да не ги види и го прај роботот шо ќе не замени сите место да батали форумот и му се посвети на перпетум мобилето. Делува дека ти гледаш далеко и дубоко, баш ме интересира шо мислиш али можда ќе мора у друга тема оти Владе наш одеднаш се загрижи за офтопик и е на праг прв пат у живот да пријави некој.
Abe vidi toa ti e isto kao koa nekoj misli deka ubavo pee i saka da se prijavi na sranjana od tipot na Idol i te prashuva za sovet i ti mu vikash idi brat, Pavaroti ne ti e ramen, a znaesh deka zvuchi ko strachka i site kje mu se smeat ama ednostavno go lozhish za da fatish seir:D

Da be, mnogu zagrizhen za offtopic i toa striktno offtopic sho ne mu ide u prilog, sigurno ne jma vishe prijaveno:D
Kje mora da otvorime nova tema za zapecheni stari ergeni i nivnata opsesija so livadarki i da diskutirame dali nivnata zagrizhenost potochno opsednatost e od chisto altruistichki pobudi ili se raboti za kompleks.
Dali stvarno se tolku humani i nesebichni shto se grizhat za srekjata na livaradarkive ili patat sho dotichnite duri i na 30 + godini ne gi ebat dva posto i bukvalno i figurativno.
A tipoive ko Vlade zhiveele u nadezh demek sea na 20 god kje se ebe so koj saka, ja kje dremam doma ko misir i ke manijacham niz prozor, ama kje ja vidam na 30, kje i klapne gzot, kje me moli na kur da ja kacham.
I na 30 godini tipkata zima kuche i pak ne go percepira Vlade ko pojava ne pa neshto vishe.:D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.671
Поени од реакции
37.655
Некој во нејзините 20ти и се радувал, некој стоел во заседа и ги броел автомобилите кои и се паркирале пред куќата, па во нејзините 30ти во немоќ и очај отвара дебилни теми. Кој колку можи.
...а ти се намачи да се регистрираш и првиот твој пост гордо да го посветиш на Владе оти „отвара дебилни теми“ :pos:

Член од
25 јуни 2022
Мислења
12
Поени од реакции
14
...а ти се намачи да се регистрираш и првиот твој пост гордо да го посветиш на Владе оти „отвара дебилни теми“ :pos:
Веројатно со твојот интелектуален капацитет регистрирањето на кајгана ти изгледа како тешко измачување, за луѓе со нормална интелигенција е две минути работа.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Abe vidi toa ti e isto kao koa nekoj misli deka ubavo pee i saka da se prijavi na sranjana od tipot na Idol i te prashuva za sovet i ti mu vikash idi brat, Pavaroti ne ti e ramen, a znaesh deka zvuchi ko strachka i site kje mu se smeat ama ednostavno go lozhish za da fatish seir:D

Da be, mnogu zagrizhen za offtopic i toa striktno offtopic sho ne mu ide u prilog, sigurno ne jma vishe prijaveno:D
Kje mora da otvorime nova tema za zapecheni stari ergeni i nivnata opsesija so livadarki i da diskutirame dali nivnata zagrizhenost potochno opsednatost e od chisto altruistichki pobudi ili se raboti za kompleks.
Dali stvarno se tolku humani i nesebichni shto se grizhat za srekjata na livaradarkive ili patat sho dotichnite duri i na 30 + godini ne gi ebat dva posto i bukvalno i figurativno.
A tipoive ko Vlade zhiveele u nadezh demek sea na 20 god kje se ebe so koj saka, ja kje dremam doma ko misir i ke manijacham niz prozor, ama kje ja vidam na 30, kje i klapne gzot, kje me moli na kur da ja kacham.
I na 30 godini tipkata zima kuche i pak ne go percepira Vlade ko pojava ne pa neshto vishe.:D
Се ова држи вода и е уствари главната причина - фрустрацијата, инцелството Владино - зашто он не може да види колку паметна работа праат ливадарките.
Владе еве да ти кажам шо е работава, ја се дружам со ливадарки секој ден кога шетам кучево. И активист сум, работам на подигање на свеста на колегите кучкари да си ги собираат гомцата од кучињата. Такви не има тројца кои делуваме у населбата пред се со пример па со усрамување ( му ги собираме пред него гомцата и му ги даваме да ги фрли со остар поглед ). Интересно бе Владе шо ние не сретнавме до сега Ливадарка која тоа природно не го прави, си носи кесичка си собира одма гомцата. И шо прај бе она Владе, преку таквото и е веќе од незрели дерлинја, дркаџии и недораснати, шетајќи погледнува кој собира гомца. Ние веќе споивме двајца, го научивме глупакот да ги собира, прво ние му дававме кесички после почна сам да си носи. Пола година му праевме муабет и како да ебе добро. Една Лавидарка го примети како собира тоа гомцето и одма и влезе у око и почнаа муабет, после неколку дена дојдоа двајцава заедно со кучињата али онака со убај насмевки, олеснети, се познава одма човек кога е добро свршен - и она и он. Не послуша типот, прво ја сврши неа. Сега живеат заедно.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.671
Поени од реакции
37.655
Веројатно со твојот интелектуален капацитет регистрирањето на кајгана ти изгледа како тешко измачување, за луѓе со нормална интелигенција е две минути работа.
... а бе глеј си работа, со вреѓање не добиваш ти во капацитет, посебно што си некој стар член/ка тука, па ми глумиш лудило со пишување сам/а со себе, доволно човек да ве прочита исти изрази и зборови користите што е неминовно „да згрешите во сокривање“ иако глумите нови членови, сами со себе пишувате и вреѓате други членови кои имаат право да отворат теми на Кајгана, а тоа вас не ве засега има модератори и администратори кои ќе избришат ако нешто не е по форумски терк,
...а темата не е да го опишувате Владе, а веќе ако го опишувате, редно е да напишете нешто и за себе, па ние неутралниве да процениме!

Член од
25 јуни 2022
Мислења
12
Поени од реакции
14
... а бе глеј си работа,
Си гледав јас работа, мојата работа беше да му кажам на Владе дека отвори дебилна тема и да му укажам од кои причини ја отвори истата. Потоа ти дојде да продаваш памет и веднаш доби по муцка. Можеби следниот пат ќе бидеш попаметна па немаш да се мешаш во туѓи рабoти.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.332
Поени од реакции
23.997
Koj pacienti gi krepi forumot, tugj sram me fakja :facepalm:
Oti debilni temi?
Ete posto ovie dvata ebacistata ne najdoja za shodno da odgovorat, tuku se zamarat so mene kako da so toa magicno ke im isceznat livadarkite sto im zasednaja po doma pa se pocustuvaja povikani da gi branat, opravduvaat i da negiraat deka postojat.
Taka da poveli, ima livadarki ili ne spored tebe? Kratko i jasno.

Член од
25 јуни 2022
Мислења
12
Поени од реакции
14
Koj pacienti gi krepi forumot, tugj sram me fakja :facepalm:

Oti debilni temi?
Ete posto ovie dvata ebacistata ne najdoja za shodno da odgovorat, tuku se zamarat so mene kako da so toa magicno ke im isceznat livadarkite sto im zasednaja po doma pa se pocustuvaja povikani da gi branat, opravduvaat i da negiraat deka postojat.
Taka da poveli, ima livadarki ili ne spored tebe? Kratko i jasno.
Нема проблем, ќе терам малограѓански муабет со дебело исфрустриран лик.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Владе ја се понадевав дека те снема оти поврза нешто и почна со перпетум мобилето али таа твоја тиква е изгледа много дебела. Извини шо сум строг али голема греота е кога човек како тебе со толку високо АјКју на крај заврши мизерно без практично да го употреби и се шо му останува е да извади партиска книшка за да го бутнат негде, пример наставник у основно математика а за возврат ќе треба на митинзи партиско знаме да вее, малку да попуши за мизерна пензиичка оти бил неспособен сам да си ја обезбеди и на крај да заспие со утеха дека барем негде го аплицирал тоа ајкју - у логички дедукции на кајгана форум а животното постигнување тема Ливадарки. И пошто ова тука ти е утеха ајде да ти ја поиграм играта ко другите, да те погушкам и погалам - Да, постојат Ливадарки а наставник и не е така лоша работа, мора и тоа некој.

Дај сега и пријави ми го ова да заокружиме јавно шо си уствари ти.

@Bafra те сакам, не му правите услуга, му требаат шамарите и реалити чекот од татко му.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom