Летни блокбастери 2011

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Средно жалосно.....онака да убиеш саат и пол.

Инаку го гледав Кунг Фу Панда 2. Просек, далеку од кецот.
se slozuvam za kung fu panda, daleku od kecot ama sepak da ubies saat i pol zosto da ne. ;)
Go gledav green lantreen, dobro superheroj filmce 8/10

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Побарав на замунда ама го нема овај филм Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom , сакам да го изглеам ако може некој во ПП да ми прати линкче од торент да го симнам филмов? Сабајле го изглеав првиот дел ми се допадна па сакам и вториов дел? Ваљда втор дел е овај така?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Побарав на замунда ама го нема овај филм Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom , сакам да го изглеам ако може некој во ПП да ми прати линкче од торент да го симнам филмов? Сабајле го изглеав првиот дел ми се допадна па сакам и вториов дел? Ваљда втор дел е овај така?
Види на Арена дали го има уште, јас од таму го симнав, ама има големи шанси да е баниран досега.
И барај го како Kung Fu Panda 2

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Го гледав прееска, ефекти летаат на сите страни, приказната... мех... 2 ипол саати не престанаа експлозиите, уште ми зујат ушиве, спектакуларен 5.1 звук.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
Уште на старт можев да хејтам.. воведните, буквално првите реченици. Hehe, silly autobots, you can't dream!
Но после 3 дела од Трансформери да барате приказна, не ја сфаќате поентата. Филмов го поседува зборот блокбастер. Pure entertainment! 30 минути константна акција, Трансформерс 2? I see your call and raise you 2 часа феноменални ефекти донесени сигурно од Сајбертон. И не, немаше некој major plot holes, колку што можев да забележам, дека филмот нема досадни делови, кои ќе ви дозволат да размислувате за тие "stvari". Солидно поврзување на настаните, исповраќано фантастична акција и ефекти по целиот тајмлајн, океј пичка, адреналински фиксови низ секоја сцена.. ова ако не е блокбастер на годината, незнам зошто воопшто се наоѓате во темата. Ради Хари Потер? Филмов не заслужува да се хејта.

Еве, земено за пример, ако даваме оценки, пред ова го гледав хоророт кој ви ја вратил вербата во истите, на кој му дававте 7ки и 8ки, филмот кој треба да има приказна, а имаше дупки повеќе од Трансформерс, Insidious.

Pojol, zastrami se. Ovoj da ti se dopadne.. So se sluci so tebe, na mesto dete si bese..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Трансформерс на ниво. :)

Сепак, двојката за мене беше врв за акцијата, али и овој е блиску. За жал риповиве што излегоа не беа со DTS звук, па ќе си чекаме и таква верзија сега. Очигледно Мајкл Беј го гледал 2012 и си рекол "Ај да им покажам да дечкиве како се руши зграда." :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Трансформерс на ниво. :)

Сепак, двојката за мене беше врв за акцијата, али и овој е блиску. За жал риповиве што излегоа не беа со DTS звук, па ќе си чекаме и таква верзија сега. Очигледно Мајкл Беј го гледал 2012 и си рекол "Ај да им покажам да дечкиве како се руши зграда." :)
Ни оригиналните blu ray дискови немаат DTS, на blu-ray.com има 5 ѕвезди за звукот, како што кажав звукот корнеше на рипот што го гледав.
http://www.blu-ray.com/movies/Transformers-Dark-of-the-Moon-Blu-ray/23573/#Review

Kajgana Shop

На врв Bottom