- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
хаха не бе...ама некако најдобар впечаток ми остави
Секако секако , ако си го изгледал филмот и си истрчал да пишиш овде при дејство на возбуда ... секако дека ти остави најдобар впечаток , и јас ко че изгледам филм возбудата уште трае, чекам 1 час /ден/2-3 дена... па да пишам или да предложам филм ...хаха не бе...ама некако најдобар впечаток ми остави
пиши ти некој филм ако знаеш да изглеам уште нештоСекако секако , ако си го изгледал филмот и си истрчал да пишиш овде при дејство на возбуда ... секако дека ти остави најдобар впечаток , и јас ко че изгледам филм возбудата уште трае, чекам 1 час /ден/2-3 дена... па да пишам или да предложам филм ...
А мене лично филмов не ме бендиса онака како што очекував..
Абе од блокбастериве само Пирати од караибите и Fast Five ги иам изгледано и само пирати од карибите ми се бендиса а овај Fast Five не баш...хаха баш така истрачав одма после филмот!
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:39 PM ---
пиши ти некој филм ако знаеш да изглеам уште нешто
На анкетава колку што знам се гласа за најдобар блокбастер, а не филм на годината. Или поточно од кој од наведените филмови имаме најголеми очекувања...ne e moguce harry potter da go glasate za najdobar film godinava... po kolku godini imate, 13 izgleda
Првите два, ма да испадна (според мене) дека Мајмуните се најдобар блокбастер, сме ги испуштиле во анкетата. Не знам што бидна со Конан, дали е излезен или не?Кој вреди да се гледа од овие?
X-Men: First ClassКој вреди да се гледа од овие?
Конан сеуште не е излезен, но јас незнам зошто го нема во анкетава Cowboys & AliensПрвите два, ма да испадна (според мене) дека Мајмуните се најдобар блокбастер, сме ги испуштиле во анкетата. Не знам што бидна со Конан, дали е излезен или не?
Ми се чини дека најмногу 10 опции може да се уфрлат, заборавив како беше... затоа испуштивме некои филмови.Конан сеуште не е излезен, но јас незнам зошто го нема во анкетава Cowboys & Aliens
Креаторов на темава го испуштил тој филм.
pa poveketo od navedenive filmovi ne se letni blockbuster filmoviМи се чини дека најмногу 10 опции може да се уфрлат, заборавив како беше... затоа испуштивме некои филмови.
pa soliden film ne e kuznae sto ama sepak dobar film za gledanje, ako si po marvel junacite...Дали вреди да се гледа Thor?