Летни блокбастери 2011

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
хаха не бе...ама некако најдобар впечаток ми остави
Секако секако , ако си го изгледал филмот и си истрчал да пишиш овде при дејство на возбуда ... секако дека ти остави најдобар впечаток , и јас ко че изгледам филм возбудата уште трае, чекам 1 час /ден/2-3 дена... па да пишам или да предложам филм ... :D
А мене лично филмов не ме бендиса онака како што очекував..

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
хаха баш така истрачав одма после филмот! :)
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:39 PM ---
Секако секако , ако си го изгледал филмот и си истрчал да пишиш овде при дејство на возбуда ... секако дека ти остави најдобар впечаток , и јас ко че изгледам филм возбудата уште трае, чекам 1 час /ден/2-3 дена... па да пишам или да предложам филм ... :D
А мене лично филмов не ме бендиса онака како што очекував..
пиши ти некој филм ако знаеш да изглеам уште нешто

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
хаха баш така истрачав одма после филмот! :)
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:39 PM ---

пиши ти некој филм ако знаеш да изглеам уште нешто
Абе од блокбастериве само Пирати од караибите и Fast Five ги иам изгледано и само пирати од карибите ми се бендиса а овај Fast Five не баш...

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
tuka go nema cowboys vs aliens, koj sto go cekam na dobra snimka i bi trebalo da bide najdobar blockbuster godinava. posle go stavam imortals iako uste ne e izlezen. Super 8 ide odma posle gledanjeto vo risiajklbin, izvrteni kopii na E.T ne mi trebaat

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
ne e moguce harry potter da go glasate za najdobar film godinava... po kolku godini imate, 13 izgleda :(

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
ne e moguce harry potter da go glasate za najdobar film godinava... po kolku godini imate, 13 izgleda :(
На анкетава колку што знам се гласа за најдобар блокбастер, а не филм на годината. Или поточно од кој од наведените филмови имаме најголеми очекувања...
13 години!?....Таман работа, поголемиот дел од тие што сме гласале за HP сме првооделенци ;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Кој вреди да се гледа од овие?
Првите два, ма да испадна (според мене) дека Мајмуните се најдобар блокбастер, сме ги испуштиле во анкетата. Не знам што бидна со Конан, дали е излезен или не?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Првите два, ма да испадна (според мене) дека Мајмуните се најдобар блокбастер, сме ги испуштиле во анкетата. Не знам што бидна со Конан, дали е излезен или не?
Конан сеуште не е излезен, но јас незнам зошто го нема во анкетава Cowboys & Aliens :D
Креаторов на темава го испуштил тој филм.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Конан сеуште не е излезен, но јас незнам зошто го нема во анкетава Cowboys & Aliens :D
Креаторов на темава го испуштил тој филм.
Ми се чини дека најмногу 10 опции може да се уфрлат, заборавив како беше... затоа испуштивме некои филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom