Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Gledajte polufinale Mecuvanje Koreja-Amerika a potoa Rusija-Kina
http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video/p00w30pq
Не знам мене мечувањето ми е тапа... Плус сега со атлетиката и пливањето што трае не знае човек што да гледа... И тимскиве спортови влагаат во втора фаза има топ дуели...

Абе УСА-Литва ќе даваат на наша??

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Би гледал атлетика , би гледал квалификации во 100 метра , Болт , Тајсон Геј , Пауел и сите останати ѕвезди.
Би гледал и бадминтон и коњанички спортови , и бокс и тенис за трето место , ако таму се натпреваруваат квалитетни екипи.

Но не би гледал меч меѓу најслабите во една група , и тоа СНИМКА , и тоа меч без никаква неизвесност.

Зошто не дадоа ниеден меч на Бугарија во одбојка ? (нека биде тоа и снимка?)
Јас гледав Бугарија-Полска , атрактивна одбојка , и тоа на ЕуроСпорт.
:cuc:

Малку од малку да чепнеа од другите спортови, вака од дебилно, подебилно прават да биде...јас не се сеќавам досега толку тапа да бидат преносите (и снимките) од ОИ на МТВ...изгледа се истрошија со ЕП во фудбал па сега тоа што остана.....:facepalm:

Знам дека имаме супер алтернатива во ввс и еуровизионспортс ама не можиш стално да бидеш на интернет и дома, сепак ТВ си е ТВ ама со МТВ.......:facepalm:

и да нема нешто атрактивно во моментот, барем кога има финалиња за медали, секој спорт заслужува да му биде дадено место на ТВ, макар и со крато вклучување во некоја рунда, последен круг од трка, последен сет и сл...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хептатлон/седмобој злато за Англија жени

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Бре,што се курцаат женските кога ќе освојат поен во мечување.

Kajgana Shop

На врв Bottom