Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Браво Кристијан :)
Инаку колку е Б нормата на 400 метри?
и гледам сеа на страната на ОИ,Ефремов најспор старт имал,најспора реакција 0.229 за разлика од другите кои се под 0.2

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Браво за Кристијан. Е овој заслужи да се пофали а не другите кои поставија полоши времиња од нивните најдобри и тоа многу.
--- надополнето: 4 август 2012 во 12:28 ---
Инаку, каков настап за Писториус, браво!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај некој што следи Олимпијада по стримојте нека има женска одбојка на песок, оваа Лилијана да ја гледам за Шпанија, или заврши тоа?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Браво за Кристијан, единствен што ја оправда вајлд картата.
Ништо повеќе не се очекува од нив, освен да дадат се од себе и да го поправат својот најдобар резултат и ако имаат шанси да го нападнат националниот рекорд.

М

Мартин`

Гостин
Луѓе на која програма ги даваат олимпискиве игри цело време има таква ? Вчера си дојдов од одмор па не сум информиран ич.

R

Rigel Kent

Гостин
Strimce ke mozes da mi najdes...?:D
Uste ne e otvoren kanalot , stom bide ke ti pratam :D
--- надополнето: 4 август 2012 во 13:12 ---
Луѓе на која програма ги даваат олимпискиве игри цело време има таква ? Вчера си дојдов од одмор па не сум информиран ич.
Of , od kade da pocnam , znaci BBC OLYMPICS ima 24 kanali mozes se i sesto da gledas. No prethodno treba da instaliras OVA PROGRAMCE
a potoa AdBlock.

Ke se snajdes na web sajtot i ke gledas sto ke posakas .

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес и утре програмава со атлетикава доста добра, посебно и баскетов и ракометот што се денес има клучни мечеви за четвртфинале...

Kajgana Shop

На врв Bottom