Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Видео: Вуковиќ ги пцуе српските ракометари

Тоа е то, кога тренерот знае да те "мотивира" , "резултатите" сами по себе доаѓаат.
A кој тренер не пцуе?:)

Иначе Велика Британија на 5от ден од ОИ го освои првиот златен медал, во веслање, двоец без кормирал (жени), Хелен Гловер/Хитер Стенинг им го донесоа првото злато на британците.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Helen Glover pocnala da se bavi so ova pred samo 4 godini :)

Nego smislava za humor im e winning :pos:

Thank God for Olympics rowing and cycling, oh and sailing. Turns out we're really good at all modes of transport

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хрвативе влегоа во финале во веслање категорија за четворица

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Women's Quadruple Sculls, ова како му доаѓа у превод? Знам дека четверец е, ама другото не ми е јасно..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ima nekoi informacii deka gi diskvalifikuvale tie 8 zenski vo badminton sto se spreckale li sto i da se desilo, ne pratev toa ni malce

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Rakomet/video-vukovikj-gi-pcue-srpskite-rakometari
Видео: Вуковиќ ги пцуе српските ракометари

Тоа е тоа, кога тренерот знае да те "мотивира" , "резултатите" сами по себе доаѓаат.
Вилбек вака да ги испцуе и да им се опне на данците, кога ќе му врзат по една Нилсен и Хансен, нема да знае на која страна му е главата, а на која очилата .. :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Women's Quadruple Sculls, ова како му доаѓа у превод? Знам дека четверец е, ама другото не ми е јасно..
Знаеш кај треба да се обратиш бе...:D Тоа другото е четверец со по 2 весла, она кај што Хрватите се главни фаворити...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Знаеш кај треба да се обратиш бе...:D Тоа другото е четверец со по 2 весла, она кај што Хрватите се главни фаворити...
Помислив на тоа дека е со две весла, ама правилниот назив не му го знам.:confused:
Сакав да те тагнам, ај си викам ќе се пронајдиш.:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ги гледам Словенциве секоја им чест веќе се на праг за втора медаља, одлични се посебно во џудо и кајак.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
ima nekoi informacii deka gi diskvalifikuvale tie 8 zenski vo badminton sto se spreckale li sto i da se desilo, ne pratev toa ni malce
Не се спречкале, двата тиме се обидувале да изгубат за да им се падне полесен противник.
Следува линк

Kajgana Shop

На врв Bottom