Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

R

Rigel Kent

Гостин
Batalete eurovisonsports
За да гледате кој спорт сакате користете го официјалниот сајт на BBC http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video. Таму има до 24 стримови во секој момент за сите настани. Е сега, проблемот е што ова е достапно само за Британците. Но јас ќе ви помогнам со едно мало програмче, т.е. ова - http://www.expatshield.com/. Ова ви дава британска IP адреса и може да гледате без проблем. Многу лесно е за користење, труп да си за компјутери ќе се снајдеш. Башка се наоѓа и во други ситуации кога сакаш да сурфаш анонимно или ако си онлајн бељаџија.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ц Ц Ц
41секунда ебатте Русинот.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
И мене ме изненади лесната победа на Ерменецот од Русија . Мислев дека Хираока ќе победи но тоа е .

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.367
Овие МТВ наместо да даваат велосипедизам гимнастика тоа пукањето они даваат тенис прво коло.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Еве ги до сега топ 10 земјите со медал. Знам малце е рано, ама со време да се почне.
Untitled.jpg

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хираока не ни сфати што го снајде. Ме изненади русинов како изигра, тотално неочекувано брзо заврши се.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Major upset во стрелаштво, Американците ја победија Јужна Кореја во полуфинале и слепиот рекордер ќе остане без злато.

R

Rigel Kent

Гостин
Na Korejcite ne im pomogna ni slepiot , izgubija vo polufinaleto od USA.
Mosne interesen sport e ovoj.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.417
Поени од реакции
114.004
Разбери ги,неспортска нација сме па се што е поврзано со спорт е досадно. Да беше собир на српски певаљки ова топ ќе беше.:D :D
Abe sto se vika sekoj sport mi e interesen na OI. Osven tie badmington, strelanje, kurac palac, drugo sve gleam. Edvaj cekam da pliva Felps, da trcha Bolt, da dojde finale na kosarkarskiot turnir, na rakomentniot, fudbalskiot, za tenis da ne praam muabet, ednostavno mesec dena uzivanje se OI, nemoze da se dosadni.
Inace Federer se izvlece, za malce ke go jadese od Falla, ali za dobroto na turnirot pomina natamu, cestitki do negovite fanovi vklucuvajki te i tebe. :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мексиканциве у стрелање ми се интересни, би било интересно со САД у финале, 2 изненадувања да има.

Едит - на крај им тргна на стариве жабари ееееј!

Kajgana Shop

На врв Bottom