- Член од
- 14 октомври 2009
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 295
Еве и од мене за одјава песнава од Кока Кола за ОИ.
Искрено јас несум задоволен од резултатите од Олимпијада како Србин, знам дека можеа подобро и да остварат повеќе, но кога гледам дека на тоа се сити некој албанец који незнам дали и имаа спортисти на Олимпијада мене ми е смешно за вас незнам, а за вчерашниот пречек секоја чест, им покажавме на спортистите дека сме со нив и во порази и во победи без разлика секогаш ке навиваме за нив!Успехот и неуспехот се релативна работа секако.
За некоја држава е успех ако оваа Олимпијада имале 5 спортисти повише кои учестувале.
За други ако освојат 5 медали повише.
Но Србија е најголем лузер , токму заради нивните очекувања.
Очекуваа медали во : тенис , одбојка мажи-жени , ватерполо(злато) , ракомет , пливање итн.
Ништо од сето тоа.
Затоа реков дека се најголеми лузери.
Па нормално дека србите се лузери штом со 1 злато,1 сребро,2 бронзи не можат да надминат ни една Албанија на листа на медали...oh wait.Ајде црногорците влегоа во финале во ракомет , млада држава се.
Ама ова бе србите ги гледам сега , илјадници се собрале
Калкулираа со неколку златни медали , а едвај на крај им се деси едно изненадување со злато во таеквондо.
Најголеми лузери на оваа Олимпијада се , а прават спектакал во Београд.
Убаво е. Да.под тој ,,пропелер" некој се бореше во 2001 не е убаво така да се деградира државното знаме...
Тој мајка ќе ебе али не виси.http://grid.mk/read/news/66414591/782535/olimpiski-skandali
Не сум видела дека градоначалникот на Лондон висел на жица за да ги забавува посетителите. Си го замислив Коцка како виси