- Член од
- 14 октомври 2009
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 295
Еве и од мене за одјава песнава од Кока Кола за ОИ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мора да се чујат двете страни па ќе видиме дали жалбата ќе и биде прифатена, иако според мене ако лекар и препишал нешто што не треба треба да го јаде дебело. Да беше ова во Русија сеа некој од нивниот комитет ќе спиеше со рибите, дали доктор дали претседател..
Искрено јас несум задоволен од резултатите од Олимпијада како Србин, знам дека можеа подобро и да остварат повеќе, но кога гледам дека на тоа се сити некој албанец који незнам дали и имаа спортисти на Олимпијада мене ми е смешно за вас незнам, а за вчерашниот пречек секоја чест, им покажавме на спортистите дека сме со нив и во порази и во победи без разлика секогаш ке навиваме за нив!Успехот и неуспехот се релативна работа секако.
За некоја држава е успех ако оваа Олимпијада имале 5 спортисти повише кои учестувале.
За други ако освојат 5 медали повише.
Но Србија е најголем лузер , токму заради нивните очекувања.
Очекуваа медали во : тенис , одбојка мажи-жени , ватерполо(злато) , ракомет , пливање итн.
Ништо од сето тоа.
Затоа реков дека се најголеми лузери.

Ајде црногорците влегоа во финале во ракомет , млада држава се.
Ама ова бе србите ги гледам сега , илјадници се собрале
Калкулираа со неколку златни медали , а едвај на крај им се деси едно изненадување со злато во таеквондо.
Најголеми лузери на оваа Олимпијада се , а прават спектакал во Београд.
Убаво е. Да.под тој ,,пропелер" некој се бореше во 2001 не е убаво така да се деградира државното знаме...

http://grid.mk/read/news/66414591/782535/olimpiski-skandali
Не сум видела дека градоначалникот на Лондон висел на жица за да ги забавува посетителите. Си го замислив Коцка како виси
![]()