Леле, колку се засрамив кога...

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Miss_sixty напиша:
Koga padnav so roleri na sred malo pred site fraeri od naselba.
Sreka ne mi se iznasmeaa ali koa si otidov doma i koga se potcetiv na sluckava se zgaziv od smeenje,posle mi bese sram da se pojavam pred niv :)
Mozete da zamislite
SIROTA JAS!!!!!!!!!!!
Сирота ти, ама на оваа тема сите ке да сме сироти.:je:

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Зини земјо голтни ме

:zid: Кажете некоја случка од вашиот живот кај што сте се посрамотиле пред сите или едноставно сте сакале во тој момент да ве снема :zid:
Еднаш мене ми залепија мастика - а имав и сега имам подолга коса и сите беа патос ( сите се смееја):nerv:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Па и тоа не е некоја брука за да те голтне земјата, брука е да се утепаш на сред плоштад на здрав и прав пат, да се сопнеш на сопствената нога пред 10000 народ и да незнаеш од која страна да се свртиш а да не ти се смеат...дури и циганчињата што просат...е тоа ми се десило...

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Еднаш облеков една суќна така кратка и нешто патентот ми се расипал(бев на забава) и ми падна суќната со пола до кај гз ама за среќа осетив ама сите се смееја!!!!:( :( :) хехехехехе

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Зимоска, во Битола имаше поќе од метро снег...И јас и дечкото бевме излезени вечерта во еден кафич. Арно ама, тие плочките беа мермерни, а дека чизмите со снег..Се спруживме двата...тој долу, јас над него .. Резил .. Сите се смееја, среќа шо не бевме единствени шо се отепавме. :)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
hmm neznam valjda ednas u park koga sum bila kamen i sum treskala gluposti,sum sednala na pat i sum izjavila ljubov na 10dushi i maski i zenski :) :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
doti4nata напиша:
hmm neznam valjda ednas u park koga sum bila kamen i sum treskala gluposti,sum sednala na pat i sum izjavila ljubov na 10dushi i maski i zenski :) :)
Ех, таа денешна младина....

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
направив салто пред факултет со точакот директ на грб паѓање.......среќа, беше петок, во 4 саат :) никој не ме виде :)))) ова е најблиску што ми текна за темава

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Па најди ја и префрли ги мислењата. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Acid напиша:
Па најди ја и префрли ги мислењата. :)
Имав работа, а и ми беше мака да сервирам нешто што може малку и да се побара ... ајде продолжете тука ...

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Pred nekoi 17-18 godini koga bev polumaturant pomisliv deka e vreme da si najdam bidejki site imaat i jas treba da imam.I togas moj drugar mi veli ima edna devojka za tebe od mojot klas,posle skoloto ja ke ja dovedam tamu i tamu a ti ne cekaj.Odam jas so drugarite na toa mesto i posle nekoe vreme doadja drugarot so taa devojka i so uste nekolku nejzini drugarki.Se zapoznavame i tie sednuvaat vednas do nasata masa.I togas mojot drugar pocnuva ajde odi kaj nea vikni ja na strana i predlagaj i.Se mislev nekoe vreme i resiv da stanav pa sto bide neka bide.Priodjam do nea i i velam ke sakas li da stanes sakam da te prasam nesto a taa ne mene nemozam kazi tuka.Dobro ke sakas li da se fatis so mene?Pa koga mi udri kontejner mi se cini vo toj moment muzikata od zvucnicite vece nemozav da ja cujam i go slusav samo smeenjeto na site okolu nas.Tolku bev zasramen sto ke puknev od maka da mozev.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
незнам еднаш на час ждригнав и прднав во исто време

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Леле, колку се засрамив кога... ......прднаф на час :icon_eek::icon_redf

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
хаха бевме излезени онака друштво, и кога поминуваме в парк гледаме еден пар(дечко и девојка) како седат на клупа и се бацуваат, и поминувавме покрај нив девојкава толку јако се испрде шо мислам дека дечково 100% гарант и има раскинато таа вечер :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: е тогаш сум се усрамил најпојке на свет.
пс. многу се срамам кога друг прави некоја срамотија:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom