Ние страдаме од ултранационализмот на нашите соседи.Алооо цело време сме нападнати од нивна стрна им пречи нашето име ни менуваат историја,имиња на автопати,училишта,улици и ние сме биле ултранационалисти?Да бевме ултранационалисти ниту рамковен,нит преспански нема да поминеа.
Нешто за што ја ценам Левица многу е тоа што не ги заборава и ги слави делата на вистински Македонци. Ѕверски мачен и убиен е од бугарско џандариште, фрлен од зградата на полициската управа, овде во Скопје. Цветан Димов бил сиромашен чоек, чаирчанец, скопјанец...пробајте во себе да најдете што имате слично со него, па после копајте по аминти и небитни куротресини. Двете мафијашки дувла што наводно "идеолошки" не се согласувале со Левица (пошо сув лоповлук им е идеологија), ги ишкаат луѓето како Цветан Димов и не што не водат сметка да се одбележуваат како историски важни, туку шмирглаат плочи и кривотворат историски вистини за да прдат у фотеља што повеќе мандати.
Слава му на Целе чаирчанец!
Автоматски споено мислење:
Анон, во овие времиња, поглуп чоек од тебе не го листа форумов, жими мостон врбјански.
Нешто за што ја ценам Левица многу е тоа што не ги заборава и ги слави делата на вистински Македонци. Ѕверски мачен и убиен е од бугарско џандариште, фрлен од зградата на полициската управа, овде во Скопје. Цветан Димов бил сиромашен чоек, чаирчанец, скопјанец...пробајте во себе да најдете што имате слично со него, па после копајте по аминти и небитни куротресини. Двете мафијашки дувла што наводно "идеолошки" не се согласувале со Левица (пошо сув лоповлук им е идеологија), ги ишкаат луѓето како Цветан Димов и не што не водат сметка да се одбележуваат како историски важни, туку шмирглаат плочи и кривотворат историски вистини за да прдат у фотеља што повеќе мандати.
Не можат да го сфатат тоа некои луѓе кои немаат идеали, за нив идеали се песна у кафана или на митинг, знаме на фб и пцуење по коментари. Многу знаат они кој бил Цветан Димов, Стив Наумов и останатите и колку се големи нивните дела. Битно е шо ти си плукал по Грујо и Апасиев бил со шарените, и битно е како Грујо го бутнал а он се борел за Македонија.
Да беше Груевски и членството негово со оваа агенда, да пробаше вистински да го едуцира овој народ, ќе го добиеше истиот третман као Апасиев и Крмов ама пак ќе кажам идеалите се ситна пара, кафана и лупање у гради, не се очекува од такви ваков чин.
Не, далеку сум од глупав јас.
Но, за мене се глупави ликови ко тебе шо се замараат со политика и оддавање почит на неважни историски личности.
Целе чаирчанец блахахахаха.
Цвеле едно.
Но, за мене се глупави ликови ко тебе шо се замараат со политика и оддавање почит на неважни историски личности.
Цвеле едно.
Животот го дал за да кењаш сега. Ај шо си гомно тоа го знаеме ама што има смешно не ми е јасно. Кои живееле во Чаир во минатото, историјата на населбата ја познаваш ли па да се смееш. Не се прави прост со сила само за да бидеш интересен.
Секој еден партизан од Цветан Димов до Бајрам Шабани се битни, тие не спасиле од гнасната фашистичка рака на Германците и Бугарите.
Цвеле едно.
За кого како. Подобро чесно затворен и измачуван но до крај со идејата, него збогатување преку кодошење и лапање народни пари
Така кажува историјата, Грујо и Заев нема никој да ги памти као шо не ги памтат тие шо лапале државни пари, а до овие сега е дали ќе останат до крај со идејата, затоа што некој, некогаш останал и по цена на живот или смрт а не дали ќе се збогател или не.
За кого како. Подобро чесно затворен и измачуван но до крај со идејата, него збогатување преку кодошење и лапање народни пари
Така кажува историјата, Грујо и Заев нема никој да ги памти као шо не ги памтат тие ло лапале државни пари, а до овие сега е дали ќе останат до крај со идејата, затоа што некој, некогаш останал и по цена на живот или смрт а не дали ќе се збогател или не.
Dimo Apasijata e vsusnost muska verzija na baba Goga Joga ... i dvajcata mnogu lupetaat, nisto sustinski ne kazuvaat, toa sto go nabubale od tie pravnite knigi go prepovtaraat do milion i nazad, pak da si gi glasate i sledeci put
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.