Левичар не реферира на никого, или е убиен или умрел од природна смрт.Tokmu poradi seto ova povrzano so pogolemata slika vo geopolitikata, ke vidime kako ke se postavi Apasiev ako nekogas dojde do politicki faktor... Kolku e mozmo da ostane dosleden na stavovite ili ke mora da reterira...
И ние да сме Хрватска ништо повеќе. Така?Апасиев избран да биде Пернар кај нас ништо повеќе.
https://lider.com.mk/makedonija/grchev-potvrdi-za-17-000-evra-vo-dve-i-pol-godini-sum-odrabotil-i-20-pati-od-vrednosta-koja-sum-ja-primil/Како што објаснува, станува збор за исплати по два основа, како координатор на работната група за справување со последиците од проектот Скопје 2014 на Министерството за култура и како советник на претседателот на Владата за прашања од областа на урбанизмот и градежништвото.
Хрватска ебиветер држава шо да ти зборам. И овој ќе збори у парламент ќе ремети седници ќе се повикува на правото ама на кој ке објаснува. На кои пратеници. На кој народ.И ние да сме Хрватска ништо повеќе.
Сега е европарламентарец ако не си знаел твојот Пернар. Така да на ЕУ не и сметаат левичари, ама итекако криминалци. Шо мислиш со ваква демократија ли ќе не пуштат у ЕУ!? - никад! Додека дома самите не се средиме, надвор никој не нејќе.Хрватска ебиветер држава шо да ти зборам. И овој ќе збори у парламент ќе ремети седници ќе се повикува на правото ама на кој ке објаснува. На кои пратеници. На кој народ.
Никад не вели никад. Увек има наде кажу Срби.Во ЕУ не влагаш никад. Името како спор наметнат од Грикос и подржан од западноевропската елита на чело со САД беше за влез во НАТО. Не затоа што ние сакаме и ни треба туку на нив им е битно во однос на ширењето бла бла да не летам од темата. Вакков фашизам немало. Од невидени размери. Не е мој Пернар јас ниту го сакам ниту го слушам. Зборот ми беше за Левица. Јас и те како сакам да дојде трета опција не јас сите посакуваме. За двете тоталитарни партии не сакам да зборам затоа што не се исплатува името на партијата како прво не го заслужиа а сеуште го носат и двете а камо ли по ред другите работи кои следуваат.
Таа ебиветар од држава има просечна плата од 900 евра и скоро 450 евра минимална плата што не е за потценување, многу се далеку од нас во секој погледХрватска ебиветер држава шо да ти зборам. И овој ќе збори у парламент ќе ремети седници ќе се повикува на правото ама на кој ке објаснува. На кои пратеници. На кој народ.
„крушефчани“ е многу општа и несоодветна определба за инволвираните лица, т.е. насочување на вниманието во погрешна насокаЗнае ли некој зошто крушефчани прееска ги истепале коњаниците од лисиче на гумење?