Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
:pos2: леле еј ме изнасмеа. Не за тоа дека лебдиш за тоа како паметно ми вратиmALEFACTOr напиша:не само што е од Македонија, туку и те цитира сега.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
:pos2: леле еј ме изнасмеа. Не за тоа дека лебдиш за тоа како паметно ми вратиmALEFACTOr напиша:не само што е од Македонија, туку и те цитира сега.![]()
Martin$ напиша::pos2: леле еј ме изнасмеа. Не за тоа дека лебдиш за тоа како паметно ми вратиЗа ова зеленко те следеше
А да се вратам до кај бев... мммм Е да, имаш некое видео и сл. да видиме за да веруваме
![]()
Абе еј, ефтини не е фтини чоеко си научил нели?ImperatoR напиша:lee brat, , si naucil edno evteni trikce so levitacija i mislis zanes da letas , gotovo ,
za rok od dva dena se snimam i jas i toa u soba kaj mene , prv zbor kje mi bide "zdravo" , a posel i jas kje pokazam levitacija lol:
i toa mozda i pojaki trikovi od tvojot, .....
nego ja koa go praev trikov , edno tipce se kolnese deka me videlo deka letam , i rece deka nema da mozel da sipe i deka jas sum bil lud,
i mene fala bogu mi odgovarase da me tretira ko bog , ( na koj ne) ,
drug eden , me vikase holyMan...ali posle toa site svatija kako go pravam toa , ali interesno e da vidis kako im se kreva kosata na drugite koa te gledaat kako pravis cuda......
baska toa , eve vi link za toa kako da letate i vie ...
a posle eve vi objasnuvanje kako se pravi toa
ili ova
jas ne veruvam se sto ke izmislat amerikancite:helou:Гижо напиша:ова го имам видено на ТВ, не беше од типот на Зигфрид и Рој во театар или слично, туку човеков се шеташе по улица и ке собере неколку луѓе да им покаже како лебди.И лебдеше едно 10 цм над земјата, луѓето што го гледаа неможеја да веруваат
aman be , kje prekines li da pravis Copy Paste na toa klipovite sto se naogjaat po internet...konkretno za toa citiranoto ...mALEFACTOr напиша:
Гравитацијата е физика, левитацијата е илузија. Ако постоеше левитација немаше космонаутите да ги лансираат со ракета него ќе одлетаа само со скафандер.makedon^ напиша:postoi levitacija,a so posebna tehnika moze da se nauci da se leta .toa e cista fizika ne e magija.
mALEFACTOr напиша:Сигурно сте слушнате и сте виделе на тв илузионисти како се спротиставуваат на земјината тежа т.с се одвојуваат од земјата без да скокнат или пак да ги искриват колената. Е тоа дојде и кај нас
Погледнете големина 550kb
тоа затоа што немаш доволно години за да го разбереш, а и компарацијава не ти беше нешто сјајна.Fantom_oh напиша:Колку е само фејк клипов...
Исто како да ја фрлам влечката од баба ми пред камера и да речам НЛО снимив...
Ајде сними клипче на отворено, каде што лебдиш хоризонтално, и на крајот речи поздрав до кајгана форум... тоаш ќе вервам.mALEFACTOr напиша:тоа затоа што немаш доволно години за да го разбереш, а и компарацијава не ти беше нешто сјајна.
Или па нека помине камерата под твоите патики :jaj:Fantom_oh напиша:Ајде сними клипче на отворено, каде што лебдиш хоризонтално, и на крајот речи поздрав до кајгана форум... тоаш ќе вервам.