Латас самиот му рече на Јанко: „Ти си верник, јас не сум. Јас сум легалист.“ и тој дел не ме интересираше ниту пак беше дел од мојот пост. И до тука си во ред :smir:, само признај дека она со турчин - македонец беше многу малоумно, :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Дека идејата за црквата е законски поткрепена, падната е тужбата на Трифун Костовски на суд и таа најлегално може да се гради како секоја џамија во која Ѓунер и Керим може слободно да влезат и да ги искажат своите верски чуства.
А не Ѓунер преку својата ќерка да опструира една игранка, така се изрази, која е исто така легална и не спорна, но уфрлените луѓе, ја растурија и расипаа.
Вистински новинар, паталец а не гаталец.
Тоа е новинарство, отворено, без ракавици, без лигавење, јас сум Латас и знам тоа тоа и тоа и тоа е мојот став.
Латас е цар.му симнувам капа...
Ретки се такви луѓе што имаат муда јавно да ги лупаат од земја комуњарските ѓубриња..
Новинар во вистинска смисла на зборот,браво царе
Кој си поигра?Аха, клоците беа суштината.
Затоа ќе ни се повторуваат многу работи.
Тој рече.
Си поигравте со моето дете кое е студент на архитектура, го изманипулиравте, уништивте една иницијатива која е легална и демократска и ради тоа како мажи ако ве видам на улица ќе се разбереме.
А заканите за ликвидација што ги добивал, или СДСМ не ликвидира, ВМРО ликвидира ?
Какви ДБК, какви служби.Кој си поигра?
Ај малку, хипотетички...
Јас и ти сме власт и на располагање ни се сите ресурси во државава, меѓудругото полиција, ДБК, разни служби коишто мора да се многуууу будни за време на овие избори итн. И сега некој ни мести ваква работа, а ние не сме во состојба да ја спречиме, а државата ни е 2 мил. луѓе (едно маало во некој поголем град).
Е па јас и ти за кај сме?
Едит: Криви се тие што шутираа или ние што примивме гол?
Не гледав, ако има нешто на нет хајлајцој може и ќе ѕирнам...
Ама чекајте, мора да се посмеам на ова...
e Prijatelce ne da si greska...toa moze ti samiot da si si nasol tvoe objasnuvanje...pa sea moze sto sakas da vadis od kontekst!!!!Многу ми беше интересно она:
Срџан Керим нека не ми продава муда за бубрези, он е Турчин (пошто татко му е турчин - така вика Латас, по татко се гледало), а во следната реченица: Јас сум Македонец, татко ми е Србин, а мајка ми Македонка.
:kesa::kesa:
1. Да има меѓу два изборни круга протести за бесплатни кондоми на плоштад полицијата и тие служби мора да се во тек.Какви ДБК, какви служби.
Иницијативата беше сосема чиста, немаше потреба од такви служби.
Ден пред протестот се растурија писма кои повикуваат на револуција.
Револуција и локација за црква ?????
Насилства и во Европа се случуваат не ми идеализирајте те молам.
Франција гореше со месеци, по 100 автомобили дневно, па немаше фашисти и анти фашисти. Грција ден денеска гори, не англичани во помош не ирци, и ?
Ова што се прави од страна на старата комуњарска багра е чиста злоупотреба.
Погледни ги насловите, тие што имаат во нивниот мандат 2 атентати на претседател, убиства неразјаснети, тат, приватизации, шверц итн, тие ти се спас од фашистот Груевски.
Нешто овдека не е нормално.
Младичу, зборам за методологијата што ја користи за да одреди нечија национална припадност:smir:e Prijatelce ne da si greska...toa moze ti samiot da si si nasol tvoe objasnuvanje...pa sea moze sto sakas da vadis od kontekst!!!!
Latas e pogolem makedonec od mnogumina tuka na forumov ,,makedonci,,
iako tatko mu e srbin...covek e toa sto se cuvstvuva deka e!!!
Inaku sekoja cest !!! nema strav covekot,,sepak znaeme protiv koj zboruva....retko koj bi se osudil taka javno( osven Mirka Velinovska )
da gi potencira glavnite MANGUPI
Moze sekoj da si ima stav kakov sto saka...budala,izvetrean,potplaten...
AMA tesko nekoj taka da dava detali od rakav....eve probajte smislete nesto za Ivanov , Milosevski , Stavrevski, koj sakate....
kolku i da e lud --vo pravo e
p.s Se gleda deka snimkata od plostad ja proucuval detalno....koj prv pocnal sto nosel ))))
Треба да има масовни апсења на улица.1. Да има меѓу два изборни круга протести за бесплатни кондоми на плоштад полицијата и тие служби мора да се во тек.
2. Пак ќе те прашам, кој треба да ја спречи старата комуњарска багра да прави вакви работи? Старата комуњарска багра којашто е во опозиција прави што сака во државава?
:
Ете, пријателе, тоа е...Треба да има масовни апсења на улица.
Систем кој 60 години се градеше врз коските на овој народ не се победува со демократија.
Мој личен став.
Инаку од позиција на влада, шах-мат, неможеш никогаш да спречиш од внатре да ти роварат, покриена се со нво-а, медиуми, партија стои итн..