Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Латас има политичка економија и новинарство.
25 години е новинар.
Подржува опции кои се корисни или помалку штетни за Македонија.
До 1999 година ми беше одвратен зошто ми го напаѓаше Љубчо Георгиевски, но беше во право.

Дали случаи кои тој ги спомна а се убиства и не расветлени а во кои е вмешана власта е ментално здрава ситуација за една држава ?

CharlesBukowski

coito ergo sum
Член од
5 декември 2008
Мислења
107
Поени од реакции
2
Еј, да и ова вика:
- Јас сум се родил у центар и сум пораснал у центар.
Брука сељачка, невоспитано малоумна:kesa:

Член од
29 март 2009
Мислења
97
Поени од реакции
9
Многу ми беше интересно она:
Срџан Керим нека не ми продава муда за бубрези, он е Турчин (пошто татко му е турчин - така вика Латас, по татко се гледало), а во следната реченица: Јас сум Македонец, татко ми е Србин, а мајка ми Македонка.
:kesa::tapp::kesa::tapp:
Он е србин со српски пасош влегува во Грција на одмор а сега е Антички македонец.
Иљада пати има кажано дека е атеист а сега вика “јас православниот“:tapp:
Исто така вика- сдсм се катастрофа, се распаѓаат тие се никој и ништо и после 4 мин, вика сдсм е релевантна партија иа ако не излезат на избори ,изборите ке пропаднат:zid:
Латас вечрва го :hump: лесноумниот народ кој верува на лажгите негови.
Она што ме изненади се пофали дека завршил втор факултет, економски.Епа лесно е ако Бојо Андрески ти е газда на “Вечер“ и газда на Еврпоски универзитет.Кога може сељачаната Бојо од машинбравар во Металски завод тито да стане војно лице, па во ’80те да отиде во русија и од таму да се врати пред 10 год.како Доктор на правни науки со милијарди на конто и да отвори приватен универзитет.
Може наскоро Латас да го видиме и како мин. за економија во владат на Грујо:pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас мислам дека подобро прашање за темава ќе беше

Дали е Латас ментално здрав?
(па да глсавме да или не)
Латас е тотално здрав но проблемот е во неговиот начин на кажување на некои работи (вистини или лаги е друга дискусија) во медиумите.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Човекот си кажа дека не е верник него дека е легалист.
Легалист значи некој што почитува процедура и закон.
Кај црквата за плоштадот испочитувани се сите процедури и закони.
Нешто кога го кажувате некојте во комуњарски манир до пола.
Татко му е Србин а мајка му Македонка од дебарца, с.Мраморец.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Јас мислам дека подобро прашање за темава ќе беше

Дали е Латас ментално здрав?
(па да глсавме да или не)

Ама тоа е денес секој може да биде новинар, а никој изгледа нема чуено за професионална етика.
Абе Игоре надежен си ти, ама етика во новинарство може има во некоја Утопија, ама кај нас прават циркус од невидените маки на луѓево а не пак од нешто друго.

А Латас мислам дека го слушаат луѓево баш поради вакви работи кои друг нема да ти ги каже. Му пали на човекот, па зошто да не продолжи така.
Други луѓе што не се преживеале во нашава Македонија тој најголема врева за клоци на плоштад прави.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Некако заборави да каже дека во времето на „злосторствата’’ дека и неговиот газда беше со таа власт.

CharlesBukowski

coito ergo sum
Член од
5 декември 2008
Мислења
107
Поени од реакции
2
Човекот си кажа дека не е верник него дека е легалист.
Легалист значи некој што почитува процедура и закон.
Кај црквата за плоштадот испочитувани се сите процедури и закони.
Нешто кога го кажувате некојте во комуњарски манир до пола.
Татко му е Србин а мајка му Македонка од дебарца, с.Мраморец.
Да де...
Срџан е Турчин, затоа што - татко му е Турчин, а мајка му Македонка
Латас е Македонец, затоа што - татко му е Србин, а мајка му е Македонка:tapp::tapp:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Да де...
Срџан е Турчин, затоа што - татко му е Турчин, а мајка му Македонка
Латас е Македонец, затоа што - татко му е Србин, а мајка му е Македонка:tapp::tapp:
Друго беше поентата.
Повторно до пола пренесувате.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Абе Игоре надежен си ти, ама етика во новинарство може има во некоја Утопија, ама кај нас прават циркус од невидените маки на луѓево а не пак од нешто друго.

А Латас мислам дека го слушаат луѓево баш поради вакви работи кои друг нема да ти ги каже. Му пали на човекот, па зошто да не продолжи така.
Други луѓе што не се преживеале во нашава Македонија тој најголема врева за клоци на плоштад прави.
Па мора да се надеваме тоа е тоа. Само што жалосно е што уште се палиме на вакви работи. Малку ли беше што Бранко го гласвме толку пати поради овакви работи, а еднаш и Љупчо и пак не ни иде паметот. Докога главни новинари ќе ни бидат исполитизирани неинтелектуалци кои очигледно не ги бива многу за новинарство па одат на навреди, напади и закани. На comedy central даваат еден тип што има емисија за исмејавање на политиката у америка и го имам 3-4 пати гледано. Типов напаѓа ама никогаш не рекол дека ќе оди да тепа некого.
Само се надевам не му рипнал на Фрчко рејтингот од последниот ТВ дуел бидејќи и тој е ист како Латас само што е сега за сеа од другата страна.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Некој нека го сними ова и да го стави на ЈуТјуб. Патем, и она со Томиќ во Гласот на Народот, ако го има некој.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Што? Просветли... Пренеси целосно
Дека идејата за црквата е законски поткрепена, падната е тужбата на Трифун Костовски на суд и таа најлегално може да се гради како секоја џамија во која Ѓунер и Керим може слободно да влезат и да ги искажат своите верски чуства.
А не Ѓунер преку својата ќерка да опструира една игранка, така се изрази, која е исто така легална и не спорна, но уфрлените луѓе, ја растурија и расипаа.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Па мора да се надеваме тоа е тоа. Само што жалосно е што уште се палиме на вакви работи. Малку ли беше што Бранко го гласвме толку пати поради овакви работи, а еднаш и Љупчо и пак не ни иде паметот. Докога главни новинари ќе ни бидат исполитизирани неинтелектуалци кои очигледно не ги бива многу за новинарство па одат на навреди, напади и закани. На comedy central даваат еден тип што има емисија за исмејавање на политиката у америка и го имам 3-4 пати гледано. Типов напаѓа ама никогаш не рекол дека ќе оди да тепа некого.
Само се надевам не му рипнал на Фрчко рејтингот од последниот ТВ дуел бидејќи и тој е ист како Латас само што е сега за сеа од другата страна.
Во право си тотално.
Ама ние сме си криви ние си ги бираме и си гледаме и рејтинг им креваме. Јас не знам како е објасниво и по 15 септември што го избравме Бранко за претседател, ама тоа е ние си го избравме, ние ќе си го јадеме, и овој Латас на телевизија ќе си го гледаме како се заканува на контраклоци на плоштад.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Аха, клоците беа суштината.
Затоа ќе ни се повторуваат многу работи.
Тој рече.
Си поигравте со моето дете кое е студент на архитектура, го изманипулиравте, уништивте една иницијатива која е легална и демократска и ради тоа како мажи ако ве видам на улица ќе се разбереме.

А заканите за ликвидација што ги добивал, или СДСМ не ликвидира, ВМРО ликвидира ?

Kajgana Shop

На врв Bottom