К750 или W800?

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
w900....:bip: ниеден од тие два....земи си нокиа и не се замарај....
П.С.w900 e најдобар ама сепак нокиа си е нокиа дека сони ериксон имам и не знам што бидна ама почнаа копчињата да не работат саалам така да размисли си што зимаш

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Мој совет не зимај ниту еден од овие два туку земи нокиа

Поскапо
поквалитетно
Попаметно

Член од
27 април 2006
Мислења
127
Поени од реакции
3
MartinMax напиша:

Поскапо
поквалитетно
Попаметно
naj pametno

Член од
6 април 2006
Мислења
38
Поени од реакции
12
bag na 750 nema testirano ...greska info sorry

TOPKA
memoriska se dokupuva brat..ke ja najdes poevtino negde i ke imas 750 so 512 mb pa sega vidi so tie kako

samo za 512 da doplakas tolku...hmmmm

Nokiasi uzivate si vo vasata oblast nokia ..ne se mesajte vo topik na ericsson ..ok ...heheheheh
sekoj si ima svoj milenik

pozdrav do site:kajg:

Jez

Член од
28 април 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
Zdravo na site.

Veke 9 meseca koristam i K750i i W800. Prva rabota so treba da se napravi so dvata modele e update na softwareto. Toa se pravi na oficijalnata strana na SonyEricsson. Softverski dvata modela se mnogu slicni. Rabotat odlicno, memoriskite karticki (sose podatocite) bez nikakvi problemi mozete da si gi menuvate. Kamerata e odlicna i do skoro bese neprikosnovena vo 2MP. Sega Nokia N70 za malku ja "jade". Od hardverska gledna tocka, W800 ima poubava tastatura i... tolku. Mene omilen mi e K750 so 512k memoriska karticka. Nekako mi e po klasicen i poeleganten. Vo sekoj slucaj, sto i da kupis, nikako nema da zgresis. Osven ako ne sakas da pocekas pa da go zemes K790i...
Pozdrav

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
MartinMax напиша:

Поскапо
поквалитетно
Попаметно
ПОТЕШКО!
Не ми треба тег у џеб!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Moжеби си против нокиа ама има и убави нокии кои не тежат многу....како и да е зар 200-300 грама ќе ти тежат да не можеш да се помрднеш....јас до пред некое време сони ериксон си ја мислев најбоље фирма ама сега нокиата ми е најдобра(не дека имам нокиа)....повеќе глас има,квалитет,малку е поскап ама и повеќе трае...така да се останува на тебе

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
_|Sp|DeR|_ напиша:
Moжеби си против нокиа ама има и убави нокии кои не тежат многу....како и да е зар 200-300 грама ќе ти тежат да не можеш да се помрднеш....јас до пред некое време сони ериксон си ја мислев најбоље фирма ама сега нокиата ми е најдобра(не дека имам нокиа)....повеќе глас има,квалитет,малку е поскап ама и повеќе трае...така да се останува на тебе
?!?!?!?!? НЕ ФАЛА!

Член од
27 април 2006
Мислења
127
Поени од реакции
3
Топка напиша:
ПОТЕШКО!
Не ми треба тег у џеб!
dobro ti taka mislis !!!!!! A zoso soniericssonite ne drzat ceni? Soniericsson se ubavi na izgled ama softverot e nestabilen lupni go od zid soniericsson i nokia pa ke vidis razlika.
Ama i vo kvaliteto na lekite vo kamerata ima goooooooolema razlika. 2mp na nokia vadi mnogu podobro od 2mp na soniericsson ako ne veruvas sporedi gi na computer. Ali sepak zavisi od toj so dava pari sto saka da dobie ubavina ili kvalitet!???!?!?!?!

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
A знаете колку пари е 512MB Sony Memory Stick Duo? - 55e т.е. 3300ден. Од тие два w800 ти е подобар, и камерата и опциите. Иначе мене лично не би ми слетало да имам телефон од 150 грама, ако вреди. Земи си некоја нокиа со Symbian најубаво. Имаш и SE со Symbian UIQ ама за овој оперативен систем ќе најдеш помалку програми него за овој на нокиа

Член од
27 април 2006
Мислења
127
Поени од реакции
3
krusha03 напиша:
A знаете колку пари е 512MB Sony Memory Stick Duo? - 55e т.е. 3300ден. Од тие два w800 ти е подобар, и камерата и опциите. Иначе мене лично не би ми слетало да имам телефон од 150 грама, ако вреди. Земи си некоја нокиа со Symbian најубаво. Имаш и SE со Symbian UIQ ама за овој оперативен систем ќе најдеш помалку програми него за овој на нокиа
se slagm

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
krusha03 напиша:
Како и да е, потежок од 100 грама не сакам да е!

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
w800 е ПОбољи. Јас имам таков,кратко време ама супер е, има добра меморија , одлична камера..Јас лично сум многу задоволна.

Член од
6 април 2006
Мислења
38
Поени од реакции
12
Rootc

www.gsmarena.com

pa napravi sporedba i kazi ni na site ok
ama sporeduvaj klasa so klasa.... =o)))

i mislam deka temava bese za k750 ili w800 nikoj ne ja spomna nokia tuka ..taka da na covekot koj saka da kupi nesto a se odlucil za Sonyericsson ne mu e potrebna takva pomos
veke se odlucil za Ericsson samo ne za model i tolku...:kajg:

Kajgana Shop

На врв Bottom