Кучиња скитници

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    619
Член од
28 октомври 2019
Мислења
189
Поени од реакции
151
Вие не сте дошле во ситуација да додека поминувате пеш да пешачите и додека сте на улица на јавен пат од нечиј двор каде нема капија да ви излегуваат 3 кучиња и да одат кон вас со лаење и ржење кон вас.
Па ќе пишувате овде глупости.
Јас пред недела дена моето куче го вакцинирав, дојде ветеринар и платив 800 денари вакцинација.
А тие сопствениците на тој двор од каде што излегуваат трите агресивни кучиња не ги вакцинираат тие кучиња, а полиција кога им отишла после мојата пријава, тие сопственици на тој двор кажале дека тоа не се нивни кучиња и дека тие ,,само'' ги хранеле тие кучиња. А тие три кучиња спијат ноќе во тој двор во една стара полураспадната куќа.

И полицијата ми кажа да пријавам во општина во комунално, полицијата ќе реагирала со тужба кон тие сопственици и кон општината во случај да ме каснат тие кучиња.

Ама вие овде ќе јадете бурек, кога не ве напаѓаат кучиња.
Автоматски споено мислење:

Знам тоа, ама едноставно морам да се бранам од напад.
Пешачам низ јавен пат, и ми излегуваат три агресивни кучиња и ако не ги избркам од мене навистина ќе ме каснат. И ова се повторува веќе две години наназад.
Понекогаш тие три кучиња ќе отидат некаде и кога ги нема тогаш е мирно.
ne se bas gluposti, jas vo toj komentar opisav moeto kakvo e i lae i skoka im se pletka vo nnoze i gi turka na zemja, fakja so zabite po noze, race, nesto ko da se bori no nikogas ne stiska so zabite so cel da kasne i ne e toa vinovno za ova, takvo go napravija i naucija koa bese malo site ovie od mojata ulica pa i posiroko koi go zakacaa interesno im bese ama sega golem strav im e, sto e skroz smesno, zs gi znae i nema nikogas da gi kasne

i inaku bas na komentarot nad tvojot ubavo napisav pogolema e sansata da te napadne kuce koe nekoj go cuva od ulicno , ko vo tvojot slucaj , so kucinjata na tvoite komsii

Kajgana Shop

На врв Bottom