Decki,da prasam nesto

ali nekoj e zapoznat so HUSSE firmava za hrana i ako e kakvi iskustva ima,
www.husse.rs.Da gi prasam poiskusnive,dali hranata moze da vlijae na mirisot na kuceto?I bi zamolil nekoj(Pepa,Lu i nekoj poiskusen)da mi ja preporaca najkvalitetnata hrana sto moze da se najde vo Sk za 4 mesecno labradorce posto jas stvarno lutam so hranava i nikako ne mozam kraj da najdam(vo zito marketite nosea edna bugarska hrana i kucevo super mi napreduvase,po kilo nedelno mi kacuvase ama prekinaa da ja nosat)pa zatoa baram vas sovet i preporaka.Plus,citam po forumive,edni falat edna hrana drugi falat druga hrana.Znaci,meni mi treba hrana vo koja kje ima najoptimalno od ona sto mu e potrebno na kuceto.Kolku bi me kostalo edna vrekje od 15kg i kade bi mozel u SK da ja najdam posto ne ziveam u SK,spored vas onaa hrana koja vazi za najkvalitetna.Kje zaboravev

,kolku pari e cetkata i pastata za zabi za kucinja,znae nekoj?[DOUBLEPOST=1444781175][/DOUBLEPOST]Pak jas.Onie poiskusnite bi gi zamolil za komentar,mislenje vo vrska so sostavot na hranata i dali e dobar za 4 mesecno labradorce=mada e zveriste sestojadec

),ova e za junior hrana.
The formulation for growing puppies is balanced and easy digestible food. It ensures optimal energy levels, proteins and other unique feed ingredients - necessary during the first most important months for the puppy after weaning. It includes a balance of fat acids for healthy skin and shining fur and also for the improvement of the immune system and entire health condition.
- Ingredients:
Rice, dehydrated poultry meat, animal fat, vegetable fats, corn gluten, wheat meal, brewers yeast, poultry liver, hydrolyzed poultry protein, malt extract, fish oil, antioxidant Е320 – ВНА, dyes Е172+Е102, vitamins, minerals, amino acids.
- Average analyzes:
Protein 30 %, Fats 14 %, Fibers 3 %, Moisture 9 %, Calcium 1.3 % , phosphorus 0.95 %, lysine, methionine, vitamin А 20000 UI/ kg, vitamin D3 1300 UI/kg, vitamin Е 150 mg/kg, metabolizable energy 4000 kCal/ kg.