Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.448
- Поени од реакции
- 22.211
Со неверифициран PayPal акаунт може да се порачува од eBay?
Најдов интересно и уникатно сајтче за облека... ама за жал, нашава напатена држава ја нема. Сајтов е: http://society6.com/
Некое друго да препорачате што може преку VISA Electron да се плаќа, ама и да ја има Македонија.
ако се од исти продавач би требало да ги ти прати сите во еден пакет,Dokolku od aliexpress naracam 4 razlicni produkti odednas.. Site 4 ke mi gi ispratat vo eden paket ili poedinecno?
Blagodaram.
ова исто и за од амазон важи?ако се од исти продавач би требало да ги ти прати сите во еден пакет,
ако се од различни продавачи ке ги добиеш сите одделно во различен временски период.
Имам купено 3 различни производи од 3 различни произведувачи имаш накрај опција да бираш дали ги сакаш едно по едно да ти ги пратат или да ги соберат сите во еден ист пакет.ова исто и за од амазон важи?
Никакви екстра трошоци, освен ако на царина го отворат пакетот, па да ти наплатат царинска евиденција, што е околу 100 денари. Книгите се ослободени од царина и данок.Сакам да купам книга од bookdepository.com
Пишува дека шипингот е бесплатен до сите земји,дали некој има порачувано од тука и дали ќе имам некои трошоци плус од царина?