Купувам - продавам

B

BooBojan

Гостин
Барам да купам евро кука оригинал за Голф 4 обичен не караван со клучиња со брава знаете за каква зборам не од оние на шрафови со клучеви може и нова и стара и со а-тест и без а-тест.Давајте понуди на п.м.

Член од
5 март 2010
Мислења
26
Поени од реакции
0
Продавам голф 4 / 1.4/2000 год / фул опрема ..

Prodavam golf 4 1,4 , 2000 god , registriran , ful oprema - kompletna elektornika , kilma , bord kompjuter , elektricni retrovizori , 4 air bega , abs , aluminski bandasi alesio ( plateni 1000 evra sluzeni samo 2 mesici , 4 novi gumi ) golfot e vo TOP sostojba masina koska ne udiran i ne greben , 2 gazda. Cena 5000 evra
Tel . 076 258 575

Слики од голфот :
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=222761

Голфот е купен од германија на ново јас сум 2 газда ,купен е од роднина мој човекот е во години и си купи помало количе , сочуван е максимално , гаражиран , седиштата се скроз нови само имаат навлаки , пластиките внатре се како нови бидејки секоја недела ги полирам со средство за пластики , машината е коска не е пипната воопшто , има само поминато околу 128 илјади реална километража , голфот вреди за парите .

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Продавам Yugo Koral 1.0 91-ва година, со вграден плин во одлична состојба.
Цена 999 евра.
Цената не е фиксна. Ако има заинтересирани нека дадат нивни понуди.:smir:

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=683547

Член од
1 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Купувам шпирали, нови или половни за Цитроен Саксо или Пежо 106 а може и комплет кит со се амортизери за спуштање и купувам ретровизори за Пежо 106.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Купувам шпирали, нови или половни за Цитроен Саксо или Пежо 106 а може и комплет кит со се амортизери за спуштање и купувам ретровизори за Пежо 106.
Ако сакаш колата да ти држи во кривини може да ти најдам ама колата нема да биде спуштена ке биде како на сликата

А ако сакаш шминкерски работи тогаш неможам да ти помогнам.

Член од
1 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
ок тнх Боки, пиши ми што имаш да понудиш.

инаку количето на сликата делува доволно спуштено за она што го барам.

јас барам пред се стабилност во кривини и малку од малку да го намалам растојанието мегу тркалото и крилото пошто сега ми ја бери главата да ја пикнам таму хе хе хе

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Епа вака кажи ми до колку пари си спремен да дадеш па ке ти кажам. Јас лично немам делови ама се познавам со тркачите и имаат амортизери за напред комплет тркачки амортизери со опруги, а за позади јас би идел само амортизери нема опруги туку има торзија ама подебели торзии тешко се наоѓаат а за местење да не зборам ноќна мора е :wink: .

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако му е само да го спушти, тогаш назад со торзиите е лесно...ќе ги подигне малце ...сега неможам баш да опишам...

Член од
1 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
знам како оди процесот на спуштање на торзиите не е проблем....само ми требаат некои добри амортизери и шпирали

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
За спуштање не е проблем пеоблем е да се најдат подебели торзии за да се укрути ај утре ке прашам за амортизери и ке ти пишам што како :wink:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Utre site vo KAVADARCI za prv pat ke se otvara AVTO PAZAR na PARKINGOT na Sportskata sala JASMIN . Ve pokanuvam

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Брат, дај кажи повеќе инфо :)

Горе на полигонот ли ќе биде? Само возила или и опрема ќе има? Кој организира... Ќе гледам да поминам

Utre site vo KAVADARCI za prv pat ke se otvara AVTO PAZAR na PARKINGOT na Sportskata sala JASMIN . Ve pokanuvam
Дакар, денеска ништо немаше горе на Јасмин... Вакви работи обично се организират у недела, да не си чул за утре нешто?

И за утре не ми се веруе, рачунај празник е.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Abe BURAZ vaka sea AVTO pazarot e od 9 h do 14 h ti koga pomina jas bev imase edno 15 koli ne poveke deneska bese otvaranjeto narednata nedela ke bide po organizirano a organizator e SOKOLOT ( Jata 90 ) deneska nemase Oprema ama izgleda ke ima taka se lafe pozdrav te cekam narednata nedela

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Е тоа е друго нешто, така кажи. Јас до 3 бев на дуќан, здравје другата недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom