Куманово, кумановци, кумановки

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Da gi prasam nasi kumanovci edno dali sa iskocile da se buniv protiv nasu policiju posto kako ja znam i u nas grad sa dosta brutalni i izigravav sherifi,prasuju posto ja ne sam u Kumanovo i me dosta interesira toj ajde pozdrav
Полицајци не изигравав шерифи, него су целосно незаинтересирани за работу. Шерифи изигравав Алфи, ма да не сам слушнаја некој да е изеја дебел (незаслужен) ќутек, ама и њима тешка рука и дебел глас ги спушта на земју. :)

За Стритс још ништо не се знае, ја се надам на AC/DC, или евентуално ако ме разочарав па Metallica да ги доведев... како и да е, надам се дека рапери нема да има, како и до сга.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
За Стритс још ништо не се знае, ја се надам на AC/DC, или евентуално ако ме разочарав па Metallica да ги доведев... како и да е, надам се дека рапери нема да има, како и до сга.
Б. одувек ми се е свиѓала твоја приземност =)
Него знам дека нема шансе Архангел, али бар Фолтин или Беи д фиш :молисе:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Од сви што доваѓале на стритфест само на Рамбо Амадеус сам бија. Зашто тој не се пропушта, друго све се пропушта.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
32
Кд су искочиле Кумановци да се бунив за нешто..памтиш ли ти:D.. Ми не играмо такви играчке,да протестирамо,абе ај...кој ќе се замара :unsure:..
Колко си информиран не знам, али искочисва кумановци "да се бунив" веќ 3 пут до сга...

Член од
25 февруари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
32
Тој е срамота и да се спомне..колко душе искочива ? 10
Знаеш ли што е срамота? Срамота е тој кд пробуеш да га претставиш наш град/државу с’с тотално искривену слику. Како тој све е лошо и не ваља, никој не прави ништо а чак и кд ќе се направи таква акција како што бесва протести, нормално тија људи ќе са дебили и што ја знам.

Размисли се, искочи ли ти на протести - што уопште направи? Па да критикуеш за тој колко душе са биле...
За жал тј е тј наш менталитет, не е чудно што имаше "само 10 душе".

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Инсајдерски информејшн: слушна нешто дека Стритс нема да е у јули него понатамо, највероватно септември...
Епа надам се за чекање дека ќе е нешто wow! :стискапалци: :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Знаеш ли што е срамота? Срамота е тој кд пробуеш да га претставиш наш град/државу с’с тотално искривену слику. Како тој све е лошо и не ваља, никој не прави ништо а чак и кд ќе се направи таква акција како што бесва протести, нормално тија људи ќе са дебили и што ја знам.

Размисли се, искочи ли ти на протести - што уопште направи? Па да критикуеш за тој колко душе са биле...
За жал тј е тј наш менталитет, не е чудно што имаше "само 10 душе".
Беше ја у Скопје на протести без бригу, а за Куманово како да не га критикују.. што да га фалу кажи .. знаеш ли кој е наш менталитет, фалба кој колко испија прошли вечер у кафану и кој сс кога се степаја..такој да критикуј ме колко сакаш ама тој е видљиво е од авион.. И сс тој град/држава смешна си или смешан не ти га знам пол..ми немамо основни услови за да личимо на нормалан град а камо ли државу,него пуст кумановски менталитет фалбаџиски
--- надополнето: Jul 2, 2011 6:30 PM ---
Инсајдерски информејшн: слушна нешто дека Стритс нема да е у јули него понатамо, највероватно септември...
Епа надам се за чекање дека ќе е нешто wow! :стискапалци: :D
Најубаво нека биде у ноември кд е дн на независност,па Циц ќе викне певаљке и Стритс заедно нека бидев ..па што,кој ќе чисти 2 пута толко ѓубре после :rolleyes:

JohnnyBCool

Disco Casualty
Член од
12 септември 2010
Мислења
60
Поени од реакции
43
Кумановци живните малко да га ебу :icon_lol:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Алоо кумановци, здрави живи? Кој ќе доваѓа на стреет ф.?

Kajgana Shop

На врв Bottom