Ф
Фил Ајви
Гостин
тестиси цепелини од "пада влада" на плоштад
Кд су искочиле Кумановци да се бунив за нешто..памтиш ли ти.. Ми не играмо такви играчке,да протестирамо,абе ај...кој ќе се замара..Da gi prasam nasi kumanovci edno dali sa iskocile da se buniv protiv nasu policiju posto kako ja znam i u nas grad sa dosta brutalni i izigravav sherifi,prasuju posto ja ne sam u Kumanovo i me dosta interesira toj ajde pozdrav
Taкој си е ..жално е,ама народ е такв, народ ни е искурназен..свак за себе само гледа,труе јоште на балкански менталитет..I toj sto vikas cudno ke e da su iskocile e toj su ti nasi kumanovci cel svet da se rusi nikoga ne ga interesira nisto samo kafica u korzo i fransh za da gi vidiv svite deka iskocile
Заеби Streets, матура е побитна сга )))Почнасва прашања по фејсбук па ми текна...
К‘д ќе е Streets? Па ли почетак на јули? И имате ли некои инсајдерски информацие за изведувачи? =)
Ајмо људи!
Ја моју матуру си гу заврши, ама ај кршите ноге јутреЗаеби Streets, матура е побитна сга )))
Немам ја матуру, него збору што се врти по фејсбукЈа моју матуру си гу заврши, ама ај кршите ноге јутре
Ако не па, разбрасмо сеНемам ја матуру, него збору што се врти по фејсбук