Куманово, кумановци, кумановки

Член од
26 декември 2009
Мислења
264
Поени од реакции
194
исто куде комитет од македонија има сила

F

FilipMacedon

Гостин
Имамо си добри мото клубови...;)
има ли некој што е члан ??

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Људи преживесте ли? Ненормално време :confused:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Лудница, вакво нешто не е имало :) :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Немаше спас, опасно беше за своју.... како да кажу ...вољу и храброст, да искочимо, искочисмо надвор кд да видимо одозгора иде Дунав, значи на своју вољу, ризик јак .......мила душа .......и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш.

Член од
12 септември 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Da gi prasam nasi kumanovci edno dali sa iskocile da se buniv protiv nasu policiju posto kako ja znam i u nas grad sa dosta brutalni i izigravav sherifi,prasuju posto ja ne sam u Kumanovo i me dosta interesira toj ajde pozdrav

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Da gi prasam nasi kumanovci edno dali sa iskocile da se buniv protiv nasu policiju posto kako ja znam i u nas grad sa dosta brutalni i izigravav sherifi,prasuju posto ja ne sam u Kumanovo i me dosta interesira toj ajde pozdrav
Кд су искочиле Кумановци да се бунив за нешто..памтиш ли ти:D.. Ми не играмо такви играчке,да протестирамо,абе ај...кој ќе се замара..:unsure:

Член од
12 септември 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
I toj sto vikas cudno ke e da su iskocile (n) e toj su ti nasi kumanovci cel svet da se rusi nikoga ne ga interesira nisto samo kafica u korzo i fransh za da gi vidiv svite deka iskocile:mad:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Почнасва прашања по фејсбук па ми текна...
К‘д ќе е Streets? Па ли почетак на јули? И имате ли некои инсајдерски информацие за изведувачи? =)
Ајмо људи!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
I toj sto vikas cudno ke e da su iskocile (n) e toj su ti nasi kumanovci cel svet da se rusi nikoga ne ga interesira nisto samo kafica u korzo i fransh za da gi vidiv svite deka iskocile:mad:
Taкој си е ..жално е,ама народ е такв, народ ни е искурназен..свак за себе само гледа,труе јоште на балкански менталитет..(n)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Почнасва прашања по фејсбук па ми текна...
К‘д ќе е Streets? Па ли почетак на јули? И имате ли некои инсајдерски информацие за изведувачи? =)
Ајмо људи!
Заеби Streets, матура е побитна сга :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom