Куманово, кумановци, кумановки

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
мава ме у р`бетен мозок тај дијалект.

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
South park напиша:
eve me i mene:helou:De bre tolko ste gostoprimljivi...pa mozesmo decka da ga cekamo ako treba pa da ga prosetamo do sokolanu pa i do Babin dol ako treba:helou:Nego kako nemalo kumanovski emisie pa Selotejp sto e?A baska i Tumbarie.Nego za svi sto su zainteresirani za podetaljni informacie neka si ga najdev kumanovski sajt na google,ima dosta interesni stvari i slike i vicevi...alal da vi e koj ga opravi toga za city radio...nema greska kd smo kude selski radia moze i muzicko da si slusa...ako mu e za muziku neka si pusti samo bravo...:vozbud:

a da i sajt e:www.kumanovo.ca
nemoj ti da gi vredjash Kumanovci ,sajtovi na seljachishta da gi prikazuesh kako KUMANOVSKI.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Alooo ima li nekoj???? ccc eve ja po forum, dobri li ste sto ima novo? Kude se dvizite na ovija vrukine a? pozdraaavvv:)))

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Vika 'mi kumanovke kad se ebemo ritkamo ko svinje' stvarno? :pos:

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Dzings напиша:
Vika 'mi kumanovke kad se ebemo ritkamo ko svinje' stvarno? :pos:
Ја у мои 33 године не сам чуја некоја Кумановка такој да каже..можда би стварно било смешно кд би ни кажаја која Кумановка (прво да ли е од Куманово, дискутабилно би било) ти е е тој толко свечано изјавила бш на тебе?

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
добро де и има ли нешто паметно на овуј тему..
само сс некои глупави кумановски муабети демек.

ви како сто што има ново.. днска колко што видесте матуранти слависва туја пред гимназију сс трубачи ово оно:)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Edno pitanje.Moze?Kude vi je taj resroran"Exkluziv" u Kumanovo?Shala na strana doagam od Skopje a Kumanovo go znam mnogu slabo(a mashinava mi e od tamu):vozbud:Kumanovska napravija shto bi se reklo:zver:Pozdrav do Kumanovci (posebno do)Kumanovki:smir:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
LELE! Luge deneska donesoa od taa kumanovskata salata shto e so meso sirenje, shto znam dzidzi midzi - Kumanovski MEZAL'K!....
....ludnica, naj luda ludnica, ludnichiste
Se neznam kolku litri vino ispivme!!!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ovakoj! Posto ja mnogo umu da objasnuju :)) pa da pocnu: Exlusive se navaga u trgovski naselba Goce Delcev. e sga kako da stignes do tamo, hmm od oktomvriska ulica sto e pa samo pravo nagore od desnu stranu odma ke ga vidis. Ili imas drugu opciju fati si taksi i ke ti zeme 50 den max od centar:))

A za mezalk kazi?haahha

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
eeej kude ste??? Beste li icera u Diamond i kako si projdeste ako ste bile ?
sto ima novo? Ucite li iskacate li?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Exkluzivno

Svaka chast na vrabotenit u Exkluziv!Ambient extra,usluga extra,meni extra zabava isto.Svadbata kade shto prisustvuvav beshe stvarno na nivou (shto bi se reklo)ma sve super.Samo komplimenti.Svaka chast na Kumanovci a posebno (razbira se)na Kumanovki:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom