Ми кумановке смо много афтокефалне.Праимо кеф по аута:bilokojzbor: :bilokojzbor:mihajlo101 напиша:ejjj eve kakvi se kumanovke(od edna drugarka sto e isto taka kumanovka pogovorka)
''mi kumonovke smo mnogo cesne picke on me e*e ja ga lizu za masku guzu'':zlo::pos2::pos2:
A куде си тој сга? Чим си провеа 19 године у Куманово ваљда знаеш Кумановски да збориш, не ли?Sotory напиша:Не најискрено, имам 19години поминато у Куманово и мислам дека по срање град намерно да се прави дека неможе да биде лош како Куманово. Бев во сабота по доста време и немаше кај да се испие пиво на раат, а да и по Куманово останаа само ептен сељачиштата, така да пазете кога идете и што правите. А да не спомнувам дека нема ништо ново тоа се подразбира
...E DOBRO DE...tolko e razocaran od grad pa nejce ni da zbori:pos2:ama toj za seljaci znaci svaka cas na muabet...pa i da begas nemozes da izbegas...mnozinstvo suGravity Grave напиша:A куде си тој сга? Чим си провеа 19 године у Куманово ваљда знаеш Кумановски да збориш, не ли?
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu legni si tipce...takoj ke bese da...opravila te i taj drugacka ti...Znaci nekoi ljudi su za ziv zal...bs me iznasmea "pogovorka":pos2::pos2::pos2:...A sto sakase da kaze mudrecot???mihajlo101 напиша:ejjj eve kakvi se kumanovke(od edna drugarka sto e isto taka kumanovka pogovorka)
''mi kumonovke smo mnogo cesne picke on me e*e ja ga lizu za masku guzu'':zlo::pos2::pos2:
Gravity Grave напиша:Сељаци имало, ово-оно! Што се занасате бе? Па сељаци има и у Њујорк, Париз, Лондон, има ги и у Скопје, Загреб, Београд, Љубљану! Од сељаци у глобалу нема се спас нигде на јебену земљину куглу! Ако некој мрзи СЕЉАКА (читај не сељака од село, тој су часни људи, него новокомпонирани турбо-фолк/дизелаши) тој сам ја, али зшто би се Куманово разликувало од други сто пута поголеми средине!
Још увек е останала драж у Куманово, само треба да се иде на прави места, на право време, и сас прави људи.
Сотори, ако доваѓаш па накуде Куманово, а ја се деси дека сам дома, јави се, па ке пројдемо малко низ чаршију, чисто да видиш дека не е све такој црно!