Све е политика. Еве днска па снема. Глупости има вода да се наводнуе трава на кеј, а нема за Кумановци.
Куде мене гу има,додуша слаб притисак,ама па можеш да се избањаш..а у кој дел на Ку нема вода..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све е политика. Еве днска па снема. Глупости има вода да се наводнуе трава на кеј, а нема за Кумановци.
Соколана нема, за други не знам.Куде мене гу има,додуша слаб притисак,ама па можеш да се избањаш..а у кој дел на Ку нема вода..?
Куде мене гу има,додуша слаб притисак,ама па можеш да се избањаш..а у кој дел на Ку нема вода..?
еУропско куманово, нема вода а?![]()
Да,ми смо европјани,затој си пиемо газирану воду,мутни сокови и пиво..вода не ни треба![]()
Не сакам да хејтам, да вреѓам или да плукам ама кумановците и кумановките што ги имам запознаено се или шупаци или ороспии.
Напуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.На трошак ме стављав, порано сокови само за гости купуесмо...
Него вода од чешму не е исправна, како почна да снемуе људи почнава да се жалив на стомачни проблеми... Па освен за сокови и за лекови паре треба да давав...![]()
Кумановцки како си пројдете синоќа на пикник пијанчисте ли се малко или да?![]()
Ем док ти се пунив тубе седни си у ресторанче опушти си мозак и уживај сиНапуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.![]()
ке купуемо ми скопско али туја 100 денара а 50 метра ако прошеташ до продавницу 2 литра ке купиш за тија паре а не пола литарДобро беше можеше и боље мислу ама Нокаут и Игор си гу направива атмосферу.Нема да му га забраву цитирам-Ако купуете скопско нагласите пиво зашто Скопско пиев само педери
А ја не пију иначе![]()