Од овој што га напиша, дефинитивно идеш ради моду по food-places, а не да се наедеш како човек :smir: (не важи увек за Баба Цану, умев да изненадив). Вања е до Прокредит банку, до бивши Life. Единствен недостатак е што чекаш 10-20 минута за едење, али вреди за крајан резултат.П кафане ретко иду, али кд иду иду:pos2: Баба Цана не е лоша, пријатно ми е тамо, андро
иде ли некој? а од ресторани има доста сас убаву храну, Франш дефинитивно и Актуел, освен Паб што не спада у овуј групу. А сендвичаре само Аркадија како нај, Максим више не е тој што е било. А Вања куде е?
АБЕ ЉУДИ ОВОЈ НАШЕ ДЕТЕ БИЛО...!!!:pos2::pos2:Леле не ми збори кумановски,чичко кога ќе почне.Ех кад бех ја на твои године,земав една лепа дама во село,јас со кола фраер фичо тогаш знаеш што беше,како сега ауди или бмв.И кога ја однесох во чаршију ја напих,она почна да танцуе,јас со чашу мастику во рака ја гледах ја гледах колку беше убава.Па ја вратив во село и она ме бакнуе,лепа била она ми беше прва.Јас му се смеев ех тој ваш дијалект.
СтевоМЦ па ти си опасен бија...:pos2::pos2::pos2:...Buterfly баш ме интересира што ќе пишеш на овој...:salut:Може да ме научите и на нешто повеќе од дијалекти,вие кумановки сте опасни заебантки.
Може да ме научите и на нешто повеќе од дијалекти,вие кумановки сте опасни заебантки.