Куманово, кумановци, кумановки

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
...ccccc...neznam sto da ti kazam...aj kazi mi ti neshto za Kumanovo sto ja neznam...

pssst....ako ti dojdam cucke, toa dundata ke ti ja rasparam sve...zimi sfeeeeee...ne me ashkaj vaka...:)
Ти изгледа не знаеш много, прво ја за тебе не сам cuckа, друго ако си тоолко озбиљан како што викаш нема такој да збориш.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Ти изгледа не знаеш много, прво ја за тебе не сам cuckа, друго ако си тоолко озбиљан како што викаш нема такој да збориш.
...ja ne zboru cucke, ja pisuju, i sve ke te ispisuju s's nevidljivo m'stilo...ima da bidesh isharana kako slikovnica...:baeh:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
...aj izvini curo, ako sum preteral...dosta beshe vishe aj kazite sto ima po Kumanovo novo?:)
Виде дека претера а? ок е:helou: ништо ново све е по старо, не искачам много па незнам, исти људи исто све и некои нови деца.:helou: Углавно тој, ништо интересно освен тепачке по кои е овј наш мил град карактеристичан.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Виде дека претера а? ок е:helou: ништо ново све е по старо, не искачам много па незнам, исти људи исто све и некои нови деца.:helou: Углавно тој, ништо интересно освен тепачке по кои е овј наш мил град карактеристичан.
МХМ!:uvo:

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
Свака тепачка на над 20-годишњаци у КУ има свој добар повод... радио-милеве ги нема овдека да обавестив...

А ш'о е по кумановску дефиницују "интересантно"? Можда овај тема која личи на IRC канал?

Ај започетак, која сендвичара и ресторан има најбољу храну? Ако сте посетители на само едно место како роботи, не давајте коментар.

Мој избор за ресторан: К'смет и Кобра (кој е кафана, али едење е топ)
Сендвичара: Вања. Максим га снајде иста судбина како 7-мица у Скопје.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
I eve povtorno vo Kumanovo deneska! Ubav den denes, malku sum mamuren ama sekad znaele kumanovchani da raspolozat! Srcki.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ај започетак, која сендвичара и ресторан има најбољу храну? Ако сте посетители на само едно место како роботи, не давајте коментар.

Мој избор за ресторан: К'смет и Кобра (кој е кафана, али едење е топ)
Сендвичара: Вања. Максим га снајде иста судбина како 7-мица у Скопје.
П кафане ретко иду, али кд иду иду:tapp::pos2: Баба Цана не е лоша, пријатно ми е тамо, андро:tapp:иде ли некој? а од ресторани има доста сас убаву храну, Франш дефинитивно и Актуел, освен Паб што не спада у овуј групу. А сендвичаре само Аркадија како нај, Максим више не е тој што е било. А Вања куде е?

I eve povtorno vo Kumanovo deneska! Ubav den denes, malku sum mamuren ama sekad znaele kumanovchani da raspolozat! Srcki.
Ееее ми ли:pos2: увек смо за расположење, па што не кажеш дека си туја што правиш?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A bre, DEDO kaj vie? zashto ne go spomnuvate? I da kazam ovaa picerijava kaj semaforite shto e so motel gore, rim paris li se vikashe extra spageti pravat. Inaku Korzo definitivno im najbolja kafe shema u makedonija i mislam deka najdobro raboti od site kafichi, puno e non-stop!

Kajgana Shop

На врв Bottom