hahahah e tuja smo ama ovaj pa gu nema....a ja i bez mouse pa sam na forum.......nego ako se iznerviram dok ne kupu vishe ne dovagam aj pozdrav do tg......btw nemozu do ikonu da stignu da si stavu )
Pa ne bese loso, samo nekako Karolina mene ne mi ga pravi kef , a za vas ne znam ... Inace, sve na sve dobro bESE, a bese i Bloody sas drugarke glavni su bile EJ
hahahhahha glavni :lol
pa ete ovj kaza pred mene i ja beshe a tebe ako ne ti ga pravi kef mene pa ich ama ete ovija sakasva da idev pa ajde i ja.....ja fala bogu samo 2 - 3 pesme od njuma znaeshe........Nego slushna samo kd kaza najubavi devojcinja su u kumanovo nego sve na sve ok beshe ........nego Junker i ti beshe edn od glavni tamo :lol :lol :lol
Bloody.Vikas glavan a )) toj mi se svijda ... i ja bese mnogo umoran i sto znam utepa ne sas tija nojni balADE. Na primer Vlado Janevski gu pravi mnogo bolje atmosferu ... ali ama toj e, vazno Karolina ga vide kumanovo ... i vide gi ubavo devojke, sto non stop gi zborese ... Jasno si e toj deka u Kumanovo ima najubavi devojcicnja
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.