Сум имал кцано по маусот заради асасинс крид. Компјутерот не ми е толку јак за играта да оди перфектно... Па затоа на сред мисија знаеше да закопа, а уште ми е истото, само десниот клик не работи баш добро... :zlo::pop:
Еднаш бев напизден нешто од школо.И идам дома и играм PES на компјутерот.Губам 1-0,2-0,3-0 и си викам иди у пичку матер и го удрив куќиштето од земја и куперот ми се откачи:pos2:
Маусот си го сакам највеќе .. штрака ко луд.. забегава на моменати али и покрај лупањето од ѕид се уште работи :лове1:
Куќиштето е пред распаѓање сиротото.
Сите тастатури се у канта .. моментално на комшијата е кај мене...
многу смирена личност сум и смирено реагирам во скоро сите стуации .. не за друго
Три тестатури сокршени, дотепани без копчиња оставени од нервоза и два мауси, од кои на едниот му направив пластична операција, така што го откорнав од каде и да можеше. Да и еден пар слушалки ги екнав од земја и ги фрлив преку прозорец зш неможев да слушам убаво на кантерот.. Ама сега сум смирен, и нема крш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.