Кршење тастатури и мауси

Storm4e

Dark MasteR
Член од
12 јули 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
najubavo e da mu mavate boksovi na monitorot najekonomicno ke projdete :pos:
ee tuka se slagam oti za 1 god 4 smeniv i 4tiot go imam kiknato 5-6 pati i se za nekoj gluposti so ne vredat ali taa e

naj naj naj interesen sum kaa sum iznerviran :nerv: a najnogu se imam iznervirano na NEED for SPEED CARBON osobeno na nekoj kanjon kaa cela trka tepam i na kraj ce maanam u nekoj drift ce rasiram po patot i od potesnata strana me preticuat taka do sega mi se imalo 3-4 pati deseno i so 2te raci udaram na tastatura niedno dugme ne ostana na nea site u vozduh a jas uste nezadovolen go facam Miki (glusecot)toa mu e prekar i so seta sila od zidot go tresnuvav .Burazerot flevai mi vika ti si :lud: a ja kaa so bese tolku raskosen kaa go fana :zlo: si vikam buraz sea dzimirinki ottebe ce ispadnat i ce :violent1:i dvajcata i pos ce ni snema municija pa ce go fanam :tapp: i poss on zavrsue vaka:pop: i zatoa covekot izbegava da bide u moja blizina kaa gubam

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ја само една тастатура имам скршено и тоа се изнервирав и тоа кај шо ми стојат тастатура и моусе го лупнав од горе и тоа падна и тастатурата сите копчиња исполетаа:pos2:

Г

Грејвдигер

Гостин
Било што да играм кога не е по мое и кога губам, али онака пример глуп гол да примам или слично... одма врз тастатура со двете раци ко ќе треснам копчиња летат :uvo: Веќе 3 тастатури сменив само оваа година...:uvo:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.412
Поени од реакции
30.873
2 глувчиња, 1 тастатура

С

Спенсер

Гостин
Било што да играм кога не е по мое и кога губам, али онака пример глуп гол да примам или слично... одма врз тастатура со двете раци ко ќе треснам копчиња летат :uvo: Веќе 3 тастатури сменив само оваа година...:uvo:
хахаха...нешто слично али многу ретко...ја па не ни се нервирам...

Storm4e

Dark MasteR
Член од
12 јули 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Си го сокршив куќиштето и тестатурата кога играев FIFA 2006 па од тогаш не играам фудбал веке

bravo be vlade :vozbud: .. jas pa na fifa ka gubam od burazerot ti bar znis so se slucuva prvo :kickbox: pos pecko leta kroz pendzere :devil3: i mu :costumed2 pero ti si :banned:i dasot si a :music5::pop:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Брат, ти не си писмен.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
За една игра што ја играв 3 саати и не снимав, ми се рестартира компјутерот е тогаш имаше една чаша до мене и ја удрив чашката и од чашката сокот право на тестатура, од нервоза ја искршив тестатурата. :) Ама наредниот ден си зедов тестатура од школото чисто нова:pipi:

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
ee tuka se slagam oti za 1 god 4 smeniv i 4tiot go imam kiknato 5-6 pati i se za nekoj gluposti so ne vredat ali taa e

naj naj naj interesen sum kaa sum iznerviran :nerv: a najnogu se imam iznervirano na NEED for SPEED CARBON osobeno na nekoj kanjon kaa cela trka tepam i na kraj ce maanam u nekoj drift ce rasiram po patot i od potesnata strana me preticuat taka do sega mi se imalo 3-4 pati deseno i so 2te raci udaram na tastatura niedno dugme ne ostana na nea site u vozduh a jas uste nezadovolen go facam Miki (glusecot)toa mu e prekar i so seta sila od zidot go tresnuvav .Burazerot flevai mi vika ti si :lud: a ja kaa so bese tolku raskosen kaa go fana :zlo: si vikam buraz sea dzimirinki ottebe ce ispadnat i ce :violent1:i dvajcata i pos ce ni snema municija pa ce go fanam :tapp: i poss on zavrsue vaka:pop: i zatoa covekot izbegava da bide u moja blizina kaa gubam
:zver:
boki a sea ka so imam "malku" poveke trojanci u kom. taka sum iznerviran so ako sestrata i kom. a preziveat vaa kriza te 4astam

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ја не ударам во тастатура туку одма ја бришам играта и цдто го кршам!!!:nerv::nerv:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Највише се иам нервирано(порано)на дота и на кантер.На дота коа ке играв и ке ми дојде некој во невидливост и ке ме ишлапа и незнам одма боксови у монитор:)За кантер нервоза до ден денес ми се ствара купувам све опрема трошам пари и одам и одеднаш читер те пука со 1 куршум у глаа.Да земеш монитор низ тераса:nerv::nerv::nerv:А до сега исто така имам истурено и млеко на тастура:)заради една скапана игра,ти идат едни човечиња од сите страни и ти неможеш да се одбраниш.Откоа истурив млекото земав играта формат делете ремув :):)све шо имав напраив и најважно цедето фризби и у канал:smir:

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
ja se nerviram mn ko ce igram FIFA i ko ce gajdzam samo stativa i togas strada tastaturata,isto se slucuva so dota ko ce mi gagni nekoj od nigde nekade i togas mausot strada

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Никогаш не сум скршил тастатура или маус...Кога сум нервозен станувам и мавам во креветот за да не настрада ништо :)

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
кога се нервирав ударав на монитор со бокс,ама помал заради пес6 најмногу и сите фудбали со постојат,Сеа веке не толку,само врие ми крвта:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom