Кромид и лук

Кромид или лук?

• Кромид

Гласови: 91 26,7%
  • Лук

Гласови: 24 7,0%
  • Ни едното, ни другото

Гласови: 70 20,5%
  • Двете

Гласови: 156 45,7%

• Вкупно гласачи
    341

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
SLaCk напиша:
Jas mislev za cisto zborite da si zemes kromid luk i da grickas inace vo pleskavica vo kofte vo kebap da da nema problem togas t.e. ne ide bez toa:)
Погрешно си сфатил тогаш. Мислевме како додаток. :wink:

Не верувам дека има човек што си лупи кромид и си го грицка... :)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
DAAAA DAAA SLaCk u pravo si...ima ama se krijat,duri jas poznavam nekolku takvi...BLJAK :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Каков лук бе....
Само кромид признавам.
И орбит за десерт.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Svez ni eden ni drug , krcka ne znam so ubavina vo kromid ziv .. Koga se gotvi priznavam jadenja so i kromid i luk ama da ne poznava vkusot a ni mirisot .(Primer lasange bez kromid vo mesoto ne biva ama da e stopen da ne se oseka ,,,,)

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Batistuta напиша:
Јас јадам и кромид и лук . . . посебно кога сум негде у природа.
Aj naj merak koga si na izlet nekade, koga ke i sednam na skarata so kromidce merak!!!!!I naravno ladno pivce.:cuc::cuc::cuc:

ragazza напиша:
Svez ni eden ni drug , krcka ne znam so ubavina vo kromid ziv .. Koga se gotvi priznavam jadenja so i kromid i luk ama da ne poznava vkusot a ni mirisot .(Primer lasange bez kromid vo mesoto ne biva ama da e stopen da ne se oseka ,,,,)
A si probal/a so skara?

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
only kromid pa kako mi ide so kzdrma i so kebapcinja i normalno vo salata...mh mh mh najubavo!:cuc: :icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Abe i dvete!! Sekoe si ima poseben vkus baska i korisni se mnogu.Sepak izbegavam da gi jadam pred izlaganje.Ke si isplaniram nekoj den koga nema da izlagam pa ke im se navrtam!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Fir_Maked напиша:
Aj naj merak koga si na izlet nekade, koga ke i sednam na skarata so kromidce merak!!!!!I naravno ladno pivce.:cuc::cuc::cuc:

A si probal/a so skara?
Da ama ne sum tolku meraklija na skara jas , obozavam sopkskata pred skarata i obavezno bez kromid da e :))

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Acid напиша:
И мене не ми правеа порано. Ама сега неможам да замислам ќебапчиња без кромид. :wink:
Кога порано бе ? Ја од коа те знам јадеш кромид (значи од 2-ро 3-то сигурно) :icon_lol: :wink:

SLaCk напиша:
veruvaj gi ima mnogu ama se krijat!!!:)
Еден другар го имам видено како си носи у џеб и грицка дур играме баскет - ЛУК :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Ја си гнетам и лук и кромид кога ми се јаде но сепак има пасти за заби и лентички за освежување на здив:cuc:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Ги обожавам и двете и ги јадам свежи, во манџи во салати - СЕКАКО.
Би било убаво да се внимава да не се јаде пред искачанње ради околината ама во природа на излет, на вечера или кога знаеш дека нема да излегуваш набрзо...мх мх мх.

Kajgana Shop

На врв Bottom